Fotbal intern

Vali Lazăr, prima reacție după ce a ajuns în cantonamentul lui Dinamo: „Două săptămâni m-am chinuit să termin contractul din Turcia. Am ales cu sufletul!”. EXCLUSIV VIDEO

17.01.2020 | 19:23
Vali Lazar prima reactie dupa ce a ajuns in cantonamentul lui Dinamo Doua saptamani mam chinuit sa termin contractul din Turcia Am ales cu sufletul EXCLUSIV VIDEO
ADVERTISEMENT

Vali Lazăr a ajuns vineri în cantonamentul lui Dinamo din Spania și a vorbit pentru FANATIK despre revenirea în România, hotărâre pe care a luat-o, în principal, pentru a fi aproape de familie, iar obiectivul pentru a doua parte a sezonului este câștigarea Cupei României.

Vali Lazăr a ajuns în cantonamentul din Spania

Vali Lazăr este al doilea transfer realizat de Dinamo în această perioadă de mercato, după slovacul Lukas Skovajsa. Mijlocașul de bandă de 30 de ani a semnat cu formația din Șoseaua Ștefan cel Mare liber de contract, după rezilierea cu Umranyespor, grupare din liga a doua din Turcia.

ADVERTISEMENT

Lazăr a dezvăluit pentru FANATIK că a reușit cu greu să rezilieze înțelegerea cu turcii și a ales să revină la Dinamo și pentru a fi mai aproape de familie. Mijlocașul susține că echipa va lupta pentru play-off în ultimele patru etape ale sezonului regular, dar principalul obiectiv, cel puțin personal, este Cupa Românei.

Sunt bucuros să revin, de două săptămâni m-am chinuit să termin contractul din Turcia. Nu pot să fac o comparație cu lotul pe care l-am lăsat la Dinamo înainte să plec, diferența e că acum s-a jucat doi ani în play-out, eu am jucat în play-off.

ADVERTISEMENT

Trebuie să facem o treabă bună în astea patru etape și apoi să tragem linie să vedem ce obiective putem avea. Am vorbit și cu Dusan Uhrin, știam că sunt dorit de dânsul, am reușit să reziliez în Turcia, deși cei de acolo nu voiau să mă lase inițial și totul este ok.

Am luat o decizie cu sufletul pentru familia mea, pentru că nu mai suportau să stau departe. Prima dată am așteptat să termin cu turcii, nu eram sigur nici 1% că voi reuși să plec, dar am reușit prin cineva să scap de ei și am reușit să plec.

ADVERTISEMENT

Eu îmi doresc, și sunt șanse matematice, pentru play-off, dar vedem ce este. Obiectivul principal pentru mine este Cupa României. Am semnat pentru un an și jumătate”, a declarat Vali Lazăr pentru FANATIK.

Vali Lazăr, ultimul transfer al lui Dinamo, a sosit în cantonamentul din Spania. Primele declarații LIVE ACUM de la Benahavis.

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 17. Januar 2020

„Trebuie să ne autofinanțăm”

Vali Lazăr declară că a fosti dorit de Dinamo și în vară, dar a preferat să rămână în Turcia, iar în situația actuală de la Dinamo, dificilă din punct de vedere financiar, cedarea unor fotbaliști precum Dan Nistor sau Denis Ciobotariu este normală.

ADVERTISEMENT

A fost o discuție și în vară, dar eu mi-am dorit altceva atunci. Ciobi este un jucător tânăr, de perspectivă, n-avem de ales, trebuie să ne autofinanțăm”, susține Vali Lazăr.

ADVERTISEMENT