Fotbal international

Vali Mihăilă, anunţat titular în Parma – Udinese! Ce se întâmplă cu Dennis Man

20.02.2021 | 15:07
Vali Mihaila anuntat titular in Parma  Udinese Ce se intampla cu Dennis Man
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă va fi titular în partida Parma – Udinese, anunță jurnaliștii italieni care au mai spus că Dennis Man va fi, cel mai probabil, rezervă.

Atacantul oltean a primit cea mai mare notă dintre fotbaliștii Parmei în înfrângerea din ultima etapă, 1-2 cu Hellas Verona.

ADVERTISEMENT

În cele aproximativ 25 de minute pe care le-a prins pe teren, Mihăilă a arătat poftă de joc și a revigorat atacul Parmei.

Vali Mihăilă, anunţat titular în Parma – Udinese

Jurnaliștii din Peninsulă au scris după meciul de la Verona că Mihăilă ”A fost sarea și piperul echipei sale” și au concluzionat că românul ar trebui să-și câștige postul de titular în meciurile următoare.

ADVERTISEMENT

”Duminică, la prânz, Valentin Mihăilă ar putea să înceapă din primul minut împotriva lui Udinese. Se pare că problema atacantului, de după accidentare, s-a rezolvat, operația l-a adus pe drumul cel bun.

Trebuie să mai pună câteva kilograme pe el pentru a se putea lupta cu adversarii și pentru a fi considerat un titular de drept”, notează Parma Today, citați de  Look Sport.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, tot rezervă

În meciul amintit Dennis Man a intrat pe teren abia în minutul 88, dar a avut timp să creeze o fază periculoasă în careul advers.

De când a fost transferat în Italia, Man a prins minute în toate cele trei meciuri disputate de Parma, dar a fost introdus de fiecare dată pe finalul întâlnirilor.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată precizează că în cazul lui, antrenorul Roberto D’Aversa va alege, cel mai probabil, să-l țină pe banca de rezerve, urmând a fi aruncat în luptă, cel mai probabil, în minutele de final.

ADVERTISEMENT