Vali Mihăilă, anunţat titular în Parma – Udinese! Ce se întâmplă cu Dennis Man

Patrice Podina   
în Serie A
20/02/2021, 15:07
Vali Mihăilă, anunţat titular în Parma – Udinese! Ce se întâmplă cu Dennis Man
Valentin Mihăilă Sursă foto: https://twitter.com/ParmaCalcio_en

Valentin Mihăilă va fi titular în partida Parma – Udinese, anunță jurnaliștii italieni care au mai spus că Dennis Man va fi, cel mai probabil, rezervă.

Atacantul oltean a primit cea mai mare notă dintre fotbaliștii Parmei în înfrângerea din ultima etapă, 1-2 cu Hellas Verona.

În cele aproximativ 25 de minute pe care le-a prins pe teren, Mihăilă a arătat poftă de joc și a revigorat atacul Parmei.

Vali Mihăilă, anunţat titular în Parma – Udinese

Jurnaliștii din Peninsulă au scris după meciul de la Verona că Mihăilă ”A fost sarea și piperul echipei sale” și au concluzionat că românul ar trebui să-și câștige postul de titular în meciurile următoare.

”Duminică, la prânz, Valentin Mihăilă ar putea să înceapă din primul minut împotriva lui Udinese. Se pare că problema atacantului, de după accidentare, s-a rezolvat, operația l-a adus pe drumul cel bun.

Trebuie să mai pună câteva kilograme pe el pentru a se putea lupta cu adversarii și pentru a fi considerat un titular de drept”, notează Parma Today, citați de Look Sport.

Dennis Man, tot rezervă

În meciul amintit Dennis Man a intrat pe teren abia în minutul 88, dar a avut timp să creeze o fază periculoasă în careul advers.

De când a fost transferat în Italia, Man a prins minute în toate cele trei meciuri disputate de Parma, dar a fost introdus de fiecare dată pe finalul întâlnirilor.

Sursa menționată precizează că în cazul lui, antrenorul Roberto D’Aversa va alege, cel mai probabil, să-l țină pe banca de rezerve, urmând a fi aruncat în luptă, cel mai probabil, în minutele de final.

Închide ×