Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Vali Mihăilă, călcat pe mână de un adversar! Ce s-a întâmplat cu atacantul “tricolorilor” la Belgia – România

Valentin Mihăilă a avut o acţiune periculoasă la poarta Belgiei, dar a fost călcat pe mână de un adversar. Atacantul a revenit cu un bandaj uriaş pe încheitură.
22.06.2024 | 22:51
Vali Mihaila calcat pe mana de un adversar Ce sa intamplat cu atacantul tricolorilor la Belgia  Romania
Vali Mihăilă, călcat pe mână de un adversar! Ce s-a întâmplat cu atacantul "tricolorilor" la Belgia - România. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

România a început modest confruntarea cu Belgia. Adversarii ne-au luat pe sus şi au marcat după 74 de secunde prin Tielemans, care a înscris cu un şut puternic de la marginea careului.

Vali Mihăilă, călcat pe mână de un adversar! Ce s-a întâmplat cu atacantul “tricolorilor”

România a replicat imediat prin o lovitură de cap bine plasată a lui Drăguşin. Următoarea ocazie a României a fost a lui Mihăilă, scăpat singur în stânga în minutul 25. Din păcate, atacantul a pierdut mingea şi apoi a căzut la pământ.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fundaşii belgieni l-au călcat pe mână pe Mihăilă, care era căzut. Atacantul a primit îngrijiri minute bune pe gazon şi s-a pus problema dacă poate să continue confruntarea.

În cele din urmă, atacantului de la Parma i s-a aplicat un bandaj uriaş pe încheietură şi a putut continua jocul. Din păcate, Mihăilă a ratat una dintre cele mai mari oportunităţi din startul de meci.

ADVERTISEMENT

Mihăilă este “domnul vitezei din României!”

Valentin Mihăilă este singura modificare în echipa de start a României faţă de meciul cu Ucraina. Fotbalistul Parmei l-a înlocuit pe Florinel Coman în primul “11”, Edi Iordănescu mizând pe viteza atacantului.

În timpul meciului cu Ucraina, Mihăilă a stabilit un nou record de viteză la Euro 2024, 35,9 kilometri pe oră. După această performanţă, englezii l-au poreclit “demonul vitezei din România”:

ADVERTISEMENT

„UEFA a făcut un clasament al celor mai rapizi jucători de la Euro 2024 până acum, iar în topuri apar câteva nume surprinzătoare.

Un nume neașteptat ocupă primul loc, este vorba despre atacantul român Valentin Mihăilă, atingând cea mai mare viteză dintre toți fotbaliștii. Este demonul vitezei din România!”, au scris englezii.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă trebuia să fie titular şi în meciul cu Ucraina, dar a făcut febră cu o seară înainte de meci. Astfel, a fost titularizat Florinel Coman, care a avut o prestaţie foarte bună.

ADVERTISEMENT