Vali Mihăilă se pregătește de debut la naționala mare a României: „L-am urmărit de când era la Craiova”

Andrei Șchiopu   
în Echipa nationala
22/02/2021, 21:04
Vali Mihăilă se pregătește de debut la naționala mare a României: „L-am urmărit de când era la Craiova”
Mihăilă, aproape de naționala mare a României: „Era în vederile noastre de când juca la Craiova”. Sursă foto: digisport.ro

Valentin Mihăilă impresionează la Parma, chiar dacă echipa sa se află într-o poziție joasă în clasament, dar viteza și gradul de implicare al fostului fotbalist al Craiovei iese mult în evidență, încât și Nicolae Dică a recunoscut că Mihăilă se află în vederile echipei naționale.

Dică este de părere că Mihăilă s-a integrat perfect la Parma și că îl va ajuta enorm pe Dennis Man să se integreze și el cât mai rapid la formația italiană.

Totodată, Nicolae Dică susține că Mihăilă va deveni titular meci de meci la Parma și că va deveni unul dintre jucătorii de bază ai formației antrenate de Roberto D’Aversa.

Mihăilă, aproape de debutul în naționala mare a României

Nicolae Dică a vorbit despre ultimele evoluții ale lui Valentin Mihăilă la Parma și a anunțat că este în vederile echipei naționale mari a României: „Se vede un plus la Mihăilă la Parma față de Man, pentru că are și avantajul celor 6 luni de zile petrecute acolo”.

„Eu cred că va fi titular meci de meci. Are o viteză formidabilă și cred că îl va ajuta și pe Man să se integreze repede la Parma. Era în vederuile noastre și când juca la Craiova, dar și acum”, a spus Nicolae Dică la TV TelekomSport.

Valentin Mihăilă încă nu are nicio prezență în echipa mare a României, dar la România U21 a reușit să evolueze în 6 meciuri și să înscrie 5 goluri.

  • 21 de ani este vârsta lui Valentin Mihăilă

Informații la cald oferite de tatăl lui Mihăilă pentru Fanatik

Marian Mihăilă, tatăl lui Valentin, a oferit în exclusivitate pentru FANATIK reacții la cald după meciul Parmei cu Udinese, 2-2, în care fiul său a fost titular:

„Vali a făcut un joc bun, consider eu. Chiar și oamenii de fotbal au avut aceleași comentarii. În repriza a doua, i se tăiat puțin din elan în minutul 70. Cred că asta e din cauza jocurilor, dacă ar avea mai multe jocuri în picioare ca titular, sigur își va da drumul. Eu cred că, în cel mult două sau trei etape, nu va mai fi vreo problemă cu condiția fizică. 

Am vorbit cu el după meci. El e pozitiv, a fost pozitiv și cât timp a fost rezervă. Acum, singurul lucru era că nu a dat gol, nu a marcat. Nu era supărat, dar a avut două, trei ocazii în care ar fi putut să înscrie și cred că dacă ar fi și înscris ar fi putut fi considerat omul meciului” a spus tatăl lui Valentin Mihăilă pentru FANATIK.

  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com
Închide ×