Life

Vali Vijelie a recunoscut! Care e cea mai mare sumă pe care a luat-o acasă după o cântare

02.02.2021 | 23:33
Vali Vijelie a recunoscut Care e cea mai mare suma pe care a luato acasa dupa o cantare
Vali Vijelie a recunoscut! Care e cea mai mare sumă pe care a luat-o acasă după o cântare. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele și muzică de petrecere din România și a vorbit despre cea mai mare sumă de bani primită la o petrecere. Artistul a fost invitat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

La prima lui cântare din tinerețe, Vali Vijelie a obținut suma de 400 de lei, urmând să câștige sume de mii de euro pe parcursul carierei sale. Cu toate acestea, artistul a încercat să ocolească subiectul și nu a spus suma exactă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul se află de peste trei decenii în lumea muzicii și este împlinit atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Vali Vijelie a recunoscut! Care e cea mai mare sumă pe care a luat-o acasă după o cântare

Vali Vijelie a declarat că împarte toți banii câștigați la cântări cu colegii lui de trupă, însă a evitat să spună care este suma exactă pe care a câștigat-o, afirmând doar că au fost mai multe.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare sumă cu care am plecat de la o petrecere, ca să fiu sincer, au fost mai multe. Dar nu e important, eu nu plec cu toți banii, eu împart cu toți colegii mei (…) Pentru mine, toate evenimentele sunt generoase.

În primul rând, omul te plătește, 2 lei, 5 lei, că te plătește să cânți, și atunci, dacă ai să pui pe primul loc banii, tot timpul ai să pierzi.

ADVERTISEMENT

Vizavi de dedicații, fiecare om, îmi place ce cântă x sau y, vreau să fiu atent cu el, să zic așa, îi dau o șpagă, să vadă cât de mult îl respect și îl iubesc”, a declarat cântărețul la Kanal D.

Care este politicianul care dă cei mai mulți bani pe manele

Denise Rifai l-a întrebat pe renumitul manelist cine este politicianul care dă cei mai mulți bani pe manele, iar Vali Vijelie nu a dat un nume, spunând că fiecare dă cât consideră în funcție de cât de mult i-a plăcut concertul. Totodată, artistul consideră că un om trebuie să-și facă „plăcerea inimii”, altfel devine zgârcit.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a recunoscut că a mai primit mici „recompense” de la cei cărora le-a cântat, dacă spectacolul a fost pe placul lor.

„Din punctul meu de vedere, nu vreau să se supere nimeni, îmi place cum cântă x, e plătit să cânte, și de multe ori poate nu vrea să ne deranjeze că îi place melodia (…) Politicienii care dau un bacșiș sau o șpagă, și ei sunt oameni. Probabil sunt mai cumpătați puțin.

Dar să știți, un om zgârcit este în momentul când nu își face plăcerea inimii. Cât timp îți faci plăcerea inimii. Probabil că mulți dintre ei – părerea mea, nu vreau să se supere nimeni – nu vor să arate că eu pot și sunt mândru de ceea ce am.

Am primit, recunosc, am primt dedicații, dar au fost ceva de genul mulțumesc, îmi place asta, ce cânți, mai discret. Ca să-ți dai seama dacă un om este, într-adevăr, boier, este puțin mai subtil așa, știi, mulțumesc, că așa să ne dăm mari..”, a explicat artistul.

Ce nu ar face artistul pentru bani

Vali Vjelie a vorbit despre o persoană foarte importantă pentru el, care l-a ajutat atunci când se afla la începutul carierei muzicale. Acesta i-a adus haine de firmă și obiecte care nu se găseau în România și pe care nu și le-ar fi permis.

„Mi-ai spus mai devreme de un ginere care m-a chemat la el. El stătea foarte mult în Germania, de fiecare dată când venea din România îmi aducea foarte multe cadouri. La un moment dat, că nu se găseau la noi ce voiam, mă refer la haine, erau numai haine de firmă, dacă ar fi să iau eu ar trebui să fac CAR (râde), un împrumut, ceva de genul, și atunci eu nu aveam bani să cumpăr câte mi-a adus el.

Mi-a spus, păi știi care e plăcerea mea? Când eram în timpul formației cu Dan Bursuc și cu Adrian Bursuc, exact imediat după ’90, nici nu știam cât de scumpe sunt, ne-a adus la toți, dar a spus pentru mine, ‘Vali Vijelie e viața mea, îl iubesc mult’. A făcut foarte multe lucruri pentru mine omul ăla și îi mulțumesc, Remus îl cheamă, a făcut de un dressing.

‘Îmbracă-te cum vrei tu, încalță-te cum vrei tu, toate sunt ale tale. Dar de ce te-am privilegiat și de ce nu venim de dimineață de la 7, să ai timp să alegi, și totodată după ce alegi și te-ai îmbrăcat, ți le pui frumos în mașină’”, a continuat acesta.

ADVERTISEMENT