Life

Vali Vijelie, adevărul despre Nuțu Cămătaru. Este acesta scutul manelistului în fața clanurilor interlope?

03.02.2021 | 00:12
Vali Vijelie adevarul despre Nutu Camataru Este acesta scutul manelistului in fata clanurilor interlope
Vali Vijelie, adevărul despre Nuțu Cămătaru. Este acesta scutul manelistului în fața clanurilor interlope? Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vali Vijelie a spus adevărul despre Nuțu Cămătaru, nașul lui, după ce a fost întrebat dacă acesta este scutul său în fața clanurilor interlope. Manelistul a fost invitat în ediția de marți seară la „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. 

Valentin Rusu, pe numele său adevărat, a stârnit multe controverse din cauza apropierii de interlop, din cauza legăturilor de familie.

ADVERTISEMENT

Nuțu Cămătaru este unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din țară și sunt mulți cei care și-ar putea imagina că ar fi protectorul finului său, din moment ce este un artist atât de cunoscut.

Vali Vijelie, adevărul despre Nuțu Cămătaru. Este acesta scutul manelistului în fața clanurilor interlope?

Vali Vijelie a declarat că nu a fost niciodată deranjat de nimeni, așa că Nuțu Cămătaru, pe numele real Ion Balint, nu reprezintă „scutul” manelistului împotriva interlopilor. Cântărețul este convins că știe să-i respecte pe ceilalți, astfel că și el are parte de respect la rândul său.

ADVERTISEMENT

„Nașul meu nu este decât nașul meu și atât, și toată viața mea am să-l respect și pe nașul, și pe nașa. Niciodată nu m-am dus la nașul meu să-i spun că am avut o discucție cu x și cu y. Iar vizavi de clanurile de la noi din țară, de care ați spus dumneavoastră, nu m-a deranjat nimeni.

Pentru că omul nu te cheamă să te bată, să te certe, te cheamă să cânți. Și atunci, în momentul când te cheamă să cânți, distrează-te. N-a venit nimeni la mine să-mi spună dă-mi aia, vreau aia, să fac nu știu ce. Probabil am știut să respect ca să fiu respectat”, a declarat manelistul la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Vali Vijelie a făcut senzație în Zanzibar

Vali Vijelie se bucură de zile însorite pe plajele superbe din Zanzibar, unde a dat o petrecere cu manele, în stil românesc. Românii s-au distrat pe plajă și au dansat pe ritmurile melodiilor renumitului cântăreț, așa cum s-a văzut

Mai mult, cântărețul a chemat și câteva dansatoare exotice care să completeze show-ul, spre bucuria turiștilor, care nu se pot bucura de astfel de momente în România.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu și-ar fi imaginat un concert de manele pe o plajă din Africa, însă totul este posibil pentru Vali Vijelie, care a încins atmosfera cu piesele lui celebre. Manelistul a fost amendat vara trecută pentru că nu a respectat restricțiile unui concert susținut la Mamaia, iar acum se poate bucura în voie de libertate, departe de plaiurile mioritice.

ADVERTISEMENT