Life

Vali Vijelie, colaborare inedită cu un cântăreț din Brazilia. Ce piesă au lansat

Vali Vijelie a lansat o piesă cu Banto dos Santos, un cântăreț din Brazilia. Cum s-au cunoscut cei doi și cum au ajuns aceștia să colaboreze pe plan profesional?
16.06.2022 | 18:41
Vali Vijelie colaborare inedita cu un cantaret din Brazilia Ce piesa au lansat
Vali Vijelie a lansat piesă cu un artist din Brazilia. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Vali Vijelie a lansat de curând piesa Iubirea mea dintotdeauna, pentru care a colaborat cu Banto dos Santo, un artist originar din Brazilia. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut și cum au ajuns să lanseze o melodie împreună.

Vali Viijelie, piesă cu un cântăreț din Brazilia. Cum au ajuns să colaboreze

Vali Vijelie este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Piesele sale au depășit granițele țării și nu se teme să afirme că fanii îl iubesc. Mai mult, cântărețul a fost invitat la petrecerea de ziua ei chiar de Loredana Groza. 

ADVERTISEMENT

Recent, Vali Vijelie a lansat piesa Iubirea mea dintotdeauna, nu singur, ci într-o colaborare neașteptată. Alături de solistul de manele, în melodie cântă și Banto dos Santos, un cântăreț originar din Brazilia.

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro TV, cei doi au povestit cum s-au cunoscut și cum au ajuns să cânte împreună.

ADVERTISEMENT

Cel care a făcut primul pas a fost Banto. El a publicat pe TikTok două videoclipuri în care interpreta piesele lui Vali Vijelie și l-a etichetat, iar acesta din urmă i-a dat mesaj.

„Am postat Mai stai, a ajuns viral și a ajuns la Vali. Și el mi-a scris. Muzica pentru mine a fost o pasiune. Eu nu am ales manele, am ales muzică frumoasă, cu cuvinte frumoase, ca să pot să cânt.

ADVERTISEMENT

Este normal că am colaborat și colaborez în continuare cu acest om minunat care este Vali Vijelie și care vorbește despre mesaje frumoase”, a povestit Banto dos Santos în emisiunea lui Măruță .

La rândul său, Vali Vijelie i-a mărturisit că i-a fost ușor să vadă videoclipurile deoarece, atunci când are timp, se ocupă de conturile sale de pe rețelele de socializare, pe care le manageriază de unul singur.

ADVERTISEMENT

Artistul spune că face acest lucru din respect pentru fanii săi, cărora preferă să le răspundă chiar el, nu să vorbească cu oamenii din echipa lui și nici măcar cu soția, despre care spune că are alte sarcini.

„Soția se ocupă de copii, familie, să încaseze”, a glumit Vali Vijelie.

ADVERTISEMENT