Life

Vali Vijelie, dezvăluiri despre scandalul de la mare: ”Șeful Poliției era cu mine la masă, beam un șpriț”

02.09.2020 | 16:41
Vali Vijelie dezvaluiri despre scandalul de la mare Seful Politiei era cu mine la masa beam un sprit
Vali Vijelie, dezvăluiri despre scandalul de la mare: ”Șeful Poliției era cu mine la masă, beam un șpriț”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vali Vijelie a făcut mai multe precizări referitoare la scandalul în care a fost implicat recent într-o stațiune de pe litoralul românesc. Manelistul a cântat într-un restaurant din Năvodari unde oamenii nu au ținut deloc cont de distanțarea socială și nu au purtat mască de protecție.

Invitat în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, artistul a mărturisit că localul era plin, cât și o terasă alăturată, lumea stând afară, în picioare numai pentru a-i asculta melodiile. Turiștii s-au îngrămădit să ia parte la concert, Vali Vijelie declarând că în local, la masa sa, se afla chiar șeful Poliției.

ADVERTISEMENT

În clipa de față nu se știe despre cine este vorba, însă artistul a povestit că omul legii se afla acolo pentru a se distra, nu pentru a împărți amenzi. Cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere nu s-a sfiit să vorbească despre acest aspect, precizând că au băut un „șpriț” împreună.

Vali Vijelie, declarație uimitoare despre scandalul de pe litoral

„Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Oamenii stăteau în picioare. Înăuntru erau, nu mai știu, 3-400. La cealaltă terasă am ocupat locurile și la cealaltă Și pe stradă s-a strâns fără număr. Unde-i vina mea?

ADVERTISEMENT

Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că… Da o spun până la urmă, că a trecut. Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț”, a declarat Vali Vijelie în emisiunea prezentată de Adela Popescu și Gabriel Coveșanu, potrivit sursei menționate.

Mai mult decât atât, cântărețul a mărturisit că nu a primit nicio amendă din partea autorităților, în ciuda faptului că oamenii au venit în număr mare la spectacol din cauza unui anunț făcut chiar de el pe una dintre rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Totodată, Vali Vijelie a povestit că a primit respect și aplauze din partea turiștilor, oamenii bucurându-se de momentul artistic. În plus, se pare că turiștii de la mare erau dispuși să plătească amendă, numai să fie lăsați să se simtă bine.

N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. Au spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!”, a completat manelistul.

ADVERTISEMENT

Poziția oficială a IPJ Constanță în legătură cu concertul lui Vali Vijelie

Așadar, artistul nu a fost sancționat pentru concertul susținut în data de 21 august, pe litoral, deși oamenii legii spun altceva. De asemenea, cel care nu a scăpat fără amendă a fost chiar organizatorul spectacolului din stațiunea Năvodari care s-a ales cu o sancțiune în valoare de 2.500 de lei.

„În zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-au adunat pentru a urmări interpretarea live a unui cântăreț. Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare împreună cu avertismentele verbale pentru a dispersa mulțimea.

Administratorul societății respective s-a ales cu o amendă în valoare de 2.500 de lei pentru organizarea de petreceri, interpretul a fost sancționat cu o amendă în valoare de o mie de lei”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Andreea Iliescu.

ADVERTISEMENT