Life

Vali Vijelie, în fața sosurilor iuți. Ce a dezvăluit despre Loredana Groza: „Mi-a trimis banii înainte”. Măruță, luat prin surprindere

Vali Vijelie a ajuns în fața sosurilor iuți, în emisiunea lui Cătălin Măruță și a spus tot adevărul. Care este cea mai mare sumă de bani pe care a primit-o bacșiș și ce a dezvăluit despre Loredana Groza?
25.05.2022 | 17:13
Vali Vijelie in fata sosurilor iuti Ce a dezvaluit despre Loredana Groza Mia trimis banii inainte Maruta luat prin surprindere
Vali Vijelie a dezvăluit secretul Loredanei Groza. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vali Vijelie a răspuns sincer fiecărei întrebări pe care a primit-o în cadrul rubricii sosurilor iuți, din emisiunea lui Cătălin Măruță. Artistul a dezvăluit secretul pe care Loredana Groza îl voia ascuns, precum și cea mai mare sumă de bani pe care a primit-o bacșiș.

Vali Vijelie, la sosurile iuți. A dezvăluit secretul ascuns al Loredanei Groza

Pentru că înainte de a intra în emisiune Vali Vijelie a fost la un control medical, iar specialistul i-a interzis să mănânce picant, solistul nu a avut de ales și a răspuns la toate întrebările pregătite de Cătălin Măruță. Astfel, cântărețul a mărturisit că Loredana Groza l-a invitat să-i cânte la ziua sa de naștere, dar i-a cerut să nu se afle.

ADVERTISEMENT

„M-a chemat cineva la un eveniment privat, era ziua ei, dar m-a contactat să cânt, nu pentru altceva, Loredana Groza. Mi-a trimis banii înainte”, a declarat Vali Vijelie în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Care este cea mai mare sumă de bani primită bacșiș: „Am și martori”

De asemenea, Vali Vijelie a spus care este cea mai mare sumă de bani pe care a primit-o bacșiș într-o singură seară. Cântărețul a povestit și cum s-au întâmplat lucrurile.

ADVERTISEMENT

„Sincer și am și martori, 50.000 de mii de euro bacșiș într-o seară, la Hanul Drumețului. A venit un băiat, Andrei, avea tot timpul un diplomat cu bani.

Eu, de felul meu, nu plec de la scenă. Și mi-a trimis o mie de euro, două mii de euro și a trimis pe cineva să mă cheme. Am refuzat. La un moment dat a trecut la baie, mi-a lăsat 4-5 mii de euro și mi-a zis că e ziua lui și să mă duc el”, povestit Vali Vijelie.

ADVERTISEMENT

De la ce coleg de breaslă a primit Vali Vijelie cea mai mare țeapă: „I-am zis să facă el plata”

Vali Vijelie a dezvăluit că cea mai mare țeapă a primit-o de la Liviu Guță. Acesta l-a invitat pe colegul său să cânte împreună la un eveniment, însă nu a venit, chiar dacă a acceptat oferta. Mai mult, pe parcursul serii l-ar fi mințit că este aproape. În consecință, Vali Vijelie i-a cerut să-i plătească banii pe care trebuia să-i primească de la omul care l-a angajat.

„E prietenul meu, îl respect, a trecut foarte mult timp, Liviu Guță. Un primar m-a rugat să merg undeva pe lângă Pitești și tocmai făcuse el melodia aia cu Daniela, 4 nopți și 4 zile. Și l-am sunat să-l întreb dacă e liber și poate să vină cu mine.

ADVERTISEMENT

(…) I-am zis, dacă nu vine Liviu, nu mai vreau nimic. Și i-am zis lui Liviu să facă plata în locul omului, să rămân prieten cu el. Știi cine a venit și mi-a adus banii? Daniela. Băiatul ăsta e foarte talentat, are o voce incredibilă. Eu l-aș sfătui să-și facă piese”, a dezvăluit Vali Vijelie.

Andreea Marin, vedeta pe care Vali Vijelie o vrea „pofta inimii”: „Vrei să mint?”

Întrebat ce vedetă din showbizul românesc ar vrea să-i devină pofta inimii, Vali Vijelie a numit-o pe Andreea Marin. Artistul a avut de ales între „Zână”, Loredana Groza și Anna Lesko.

„Eu le vreau pe toate. O iau pe Andreea Marin. Vrei să mint, să-mi crească nasul mai mare? Ăsta e adevărul”,  a declarat artistul.

Totuși, Vali Vijelie a menționat că niciodată nu i-a făcut avansuri unei persoane publice pentru că își respectă atât colegele, cât și soția, și nu își dorește să creeze probleme. Cu toate acestea, a recunoscut că are o slăbiciune pentru Greta, producătoarea emisiunii lui Cătălin Măruță.

„E una în Pro TV care mie mi-e prea drag de ea, Greta. Când mă suna ea, veneam pe jos, nu era o problemă. Eu de câte ori vin, trebuie să o pup”, a susținut cântărețul.

Cătălin Măruță, luat prin surprindere de invitatul său: „Din care categorie faceți parte?”

Cătălin Măruță a vrut să afle cine este cel mai „fustangiu” coleg al lui Vali Vijelie, însă întrebarea s-a întors împotriva lui. Vali Vijelie a spus că toți bărbații înșală, dar nu recunosc, și i-a cerut soțului Andrei să-i spună dacă el face asta. Însă, vedeta Pro TV a refuzat să răspundă.

„Ți-i spun pe toți, e vreunul băiat bun? E vreunul cruce de închinat? Jean de la Craiova, Adi Minune, Nicolae Guță, de la el am luat exemplu, și Florin Salam, înainte să se însoare.

Bărbații sunt de două feluri, care fac și care nu recunosc. Voi din ce categorie faceți parte?”, a spus Vali Vijelie.

 

ADVERTISEMENT