Life

Vali Vijelie și-a dezvăluit cel mai ascuns secret în emisiunea lui Denise Rifai. A recunoscutul totul despre fiul nelegitim

03.02.2021 | 08:26
Vali Vijelie sia dezvaluit cel mai ascuns secret in emisiunea lui Denise Rifai A recunoscutul totul despre fiul nelegitim
Vali Vijelie și-a dezvăluit cel mai ascuns secret în emisiunea lui Denise Rifai. A recunoscutul totul despre fiul nelegitim. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vali Vijelie a recunoscut pentru prima oară că are un fiu nelegitim, dezvăluirea celui mai ascuns secret al manelistului fiind făcută fără perdea în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Artistul a spus și cum se înțelege cu băiatul acum. 

Florin Cristian Florea este băiatul rezultat dintr-o relație anterioară căsniciei pe care interpretul de muzică de petrece o are acum. Solistul a refuzat să vorbească despre fiul său, însă de-a lungul anilor l-a susținut și l-a ajutat financiar.

ADVERTISEMENT

În momentul de față tânărul locuiește cu soția în Marea Britanie, Vali Vijelie mărturisind că regretă foarte mult că fiul nu i-a ascultat sfaturile, referindu-se aici la perioada în care a ajuns în spatele gratiilor pentru furtul unei mașini de lux.

Vali Vijelie, despre băiatul nelegitim. Ce regretă și cum se înțelege cu el acum

„Regret că nu m-a ascultat. El a fost la mama lui de mic și de fiecare dată i-am spus să învețe o meserie. Eu, prin meseria pe care o am, nu pot să stau nici cu copiii pe care-i am acuma. Pentru că vin dimineața de la studio sau de la nuntă, ne vedem la masă, discutăm, dar atât.

ADVERTISEMENT

De educație se ocupă soția mea. Eu sunt cel care le întrețin confortul. Acum, cu Florin am o relație foarte bună, cu toate că a mai greșit el acum, dar l-am înțeles. I-am spus așa: «Dacă nu muncești, cu mine o închizi»”, a spus Vali Vijelie în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Renumitul manelist a precizat că Florin a greșit față de unul dintre frații săi mai mici, Rafael, însă în cele din urmă și-a dat seama. Băiatul nelegitim al solistului și-a cerut scuze, în prezent relația dintre el și figura paternă fiind una mult mai bună.

ADVERTISEMENT

Vali Vijelie ține legătura constant cu băiatul său, care o duce foarte bine în Anglia, acolo unde și-a găsit de muncă. Florin Cristian Florea își vede de treaba lui și face cursuri de macaragiu pentru a avea un viitor liniștit alături de partenera sa de viață.

„A făcut o greșeală vizavi de fratele lui, Rafael. Nu are rost s-o discutăm, și-a asumat-o. M-a sunat și mi-a spus că știe că a greșit. I-am spus că trec totul cu vederea, și l-am rugat să se ducă la muncă și să-și vadă de treaba lui. Acum, nu mai e în România, e plecat în Anglia cu soția lui.

ADVERTISEMENT

Vorbim tot timpul. M-a întrebat dacă mai sunt supărat pe el. I-am spus că nu și că pentru mine este important să-i fie bine. Mi-a zis că îi e bine acolo, că tocmai își ia un atestat de macaragiu. I-am spus  să facă ce vrea, eu doar îl ajut!”, a completat solistul.

Primul copil al manelistului a intrat în atenția publică în urmă cu câțiva ani când a furat un autoturism de lux din parcarea unui restaurant. Băiatul lui Vali Vijelie a fost încarcerat la Penitenciarul Găești în 2014, unde și-a ispășit pedeapsa pentru furt calificat.

Oamenii legii care l-au prins la momentul respectiv au declarat că tânărul avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool în aerul respirat și nici nu deținea permis de conducere. Atunci s-a aflat că băiatul este fiul lui Vali Vijelie, însă cântărețul nu a dorit să confirme nimic.

ADVERTISEMENT