Fotbal international

Dembele aduce victoria catalanilor în Valladolid – Barcelona 0-1

26.08.2018 | 01:08
Dembele aduce victoria catalanilor in Valladolid  Barcelona 01

Real Valladolid și Barcelona se duelează în etapa a 2-a din LaLiga. În prima rundă din acest sezon, gazdele au remizat în deplasare, scor 0-0 cu Girona, în timp ce catalanii au bătut acasă pe Deportivo Alaves cu scorul de 3-0. Valladolid – Barcelona se vede live stream pe Look Plus, Digisport 3 și Telekom Sport 3. Partida dintre Valladolid și Barcelona va fi transmisă online sâmbătă, de la ora 23.15. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE 01.05 / Fluier final. Real Valladolid – Barcelona se termină 0-1.


UPDATE 01.04 / Valladolid egalează în ultimul minut al partidei și fanii sunt în delir. Arbitrul anulează însă golul după ce consultă tehnologia VAR.


UPDATE 00.50 / Luiz Suarez marchează pentru catalani, dar golul este anulat pe motiv de offside.


UPDATE 00.40 / Gerard Pique a primit cartonaș galben în minutul 60.


UPDATE 00.28 / Dembele deschide scorul în minutul 57. Valladolid – Barcelona e 0-1.


UPDATE 00.20 / Enes Unal a primit cartonașul galben pentru un fault in minutul 49.


UPDATE 26 august, ora 00.05 / Niciuna dintre echipe nu a reușit să găsească drumul spre gol, astfel că după 45 de minute scorul este egal, 0-0.


UPDATE 22.15 / Cei doi antrenori au anunțat formulele de start.

Valladolid (4-2-3-1): Masip – Moyano, Olivas, Calero, Nacho – Borja, Alcaraz – Tuhami, Plano, Suarez – Unal.

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Roberto, Pique, Umtiti, Alba – Rakitic, Busquets, Coutinho – Messi, Suarez, Dembele.


Nou promovata Real Valladolid vine după un meci în care a obținut cu noroc un punct pe terenul Gironei, însă partida cu Barcelona se anunță un text extrem de dificil. Venită în LaLiga în urma câștigării play-off-ului de promovare, Valladolid va primi vizita lui Messi și a celorlalte staruri din lotul Barcelonei. Jucătorul argentinian a marcat deja de două ori în primul meci din acest sezon și este hotărât să bată orice record chiar și după plecarea rivalului Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

Valladolid – Barcelona Live Video pe Look Plus, Digisport 3 și Telekom Sport 3

Valladolid – Barcelona, meci contând pentru etapa a 2-a din LaLiga, va fi transmis live de posturile de televiziune Look Plus și Telekom Sport 3, de la ora 23.15. De asemenea, Digisport 3 va transmite partida începând cu ora 23.30. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci. Jocătorii lui Valladolid nu au impresionat în prima etapă, ocaziile în care aceștia au depășit mijlocul terenului pentru a pune în dificultate apărarea adversă fiind extrem de rare. De partea cealaltă, cursa de apărare a titlului de campioană de către Barcelona a pornit cu o victorie pe Camp Nou, scor 3-0 cu Alaves, însă meciul a fost mult mai echilibrat decât o arată scorul.

Echipele probabile Valladolid – Barcelona. Ce probleme au Valverde și Sergio

Valladolid a jucat cu un sistem 4-5-1 în prima etapă din LaLiga și cel mai probabil antrenorul Sergio va folosi și în meciul contra Barcelonei același sistem și aceiași jucători. Asta dacă nu va decide să încerce unul dintre cei 3 jucători aduși în această săptămână sub formă de împrumut: Cop, Unal și Suarez. De partea cealaltă, Valverde ar putea să îi folosească din primul minut pe Vidal și Arthur, care au intrat pe teren doar din postura de rezervă în primul meci al sezonului.

Echipele probabile:

Valladolid: Masip, Moyano, Olivas, Calero, Nacho, Fernandez, Alcaraz. Keko, Anuar, Villa, Unal.

Barcelona: ter Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Coutinho, Messi, Dembele, Suarez.

Valladolid – Barcelona, etapa a 2-a LaLiga, cote și ponturi la pariuri

Real Valladolid va avea un meci infernal pe teren propriu împotriva Barcelonei. Catalanii ar trebui, în mod normal, să nu întâmpine niciun fel de problemă în a trece de echipa nou promovată în urma disputării play-off-ului. Barcelona are cotă 1,17 pentru o victorie în deplasare pe terenul celor de la Valladolid, în timp ce gazdele au primit din partea caselor de pariuri cotă 19.00. Bookmakerii au stabilit o cotă de 7,50 pentru un rezultat de egalitate, în timp ce favoriții la marcarea golurilor sunt Lionel Messi, cu 1,44, Luis Suarez – 1,62 și Francisco Paco Alcacer – 1,83. De partea cealaltă, Chris Ramos are cea mai mare șansă să marcheze pentru Valladolid – 3,10. În ceea ce privește scorul final, rezultatul cu cea mai mică cotă este 2-0 pentru Barcelona – cotă 6,75.