Life

Ce taxe plăteşte Radu Palaniță pentru premiul de 120.000 de euro! Câţi bani ia, de fapt, câştigătorul Românii au talent

30.05.2020 | 14:09
Ce taxe plateste Radu Palanita pentru premiul de 120000 de euro Cati bani ia de fapt castigatorul Romanii au talent
Finala Românii au talent. Radu Palaniţă a câştigat marele premiu de 120.000 de euro. Sursa foto: Captura Pro TV
ADVERTISEMENT

Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent, sezonul 10, nu va încasa cei 120.000 de euro. Chiar dacă aceasta este valoarea premiului, în contul lui Palaniță va intra o altă sumă, mult mai mică, 100.800 de euro.

Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent, va încasa doar 100.800 de euro după plata taxelor

Radu Palaniță, mecanicul auto care a câștigat marele premiu Românii au talent, nu va încasa cei 120.000 de euro. Din această sumă, sfatul va impozita 16%, adică 19,200 de euro din valoarea totală, ceea ce înseamnă că Radu Palaniță, va rămâne în final cu 100.800 de euro.

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat și în sezoanele trecute. În anul 2016, Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 ”Românii au talent” a atras atenția în presă, după ce a mărturisit că nu a primit  suma 120.000 de euro. Aceasta îi acuza pe producătorii show-ului la acel moment că nu vor să-i vireze banii.

Radu Palaniță, contestat de fanii show-ului

Radu Palaniță, marele câștigător, nu avea experiență muzicală, pentru că primul contact la avut abia la 36 de ani. Chiar și așa, talentul l-a ajutat să impresioneze juriul și să-l convingă pe Florin Călinescu l-a convins să apese butonul auriu care l-a dus pe Radu direct în marea finală națională.

ADVERTISEMENT

Ultima reprezentație a lui Palaniță, “My Way”, i-a adus titlul de cel mai talentat concurent din sezonul 10 al show-ului și marele premiu de  120.000 de euro.

Rezultatele, însă, au creat o adevărată revoltă în rândul fanilor misiunii, care îl vedeau câștigător pe Mihai Țigaret, un tânăr pianist. Cei mai mulți au fost de păerere că el merita permiu, sau oricare dintre finaliști, dar nu Radu Palaniță.

ADVERTISEMENT

“Mihai Tigaret merita premiul cel mare!! Clar!! Restul…compasiune! Cam asa se intampla de fiecare data! Respect, pianistule !!”

“Jenant. O fetiță cu o lălăială în chineză i-a luat fața unui pianist genial. Și să compari vocea mecanicului cu cea a rusului… hai să fim serioși! Vai de gusturile poporului român!”

ADVERTISEMENT