Carousel hot news

Un fotbalist sare la gîtul conducătorilor de la Dinamo: “M-au păcălit. O să-i bat rău!”

Golgheterul lituanian chemat în România de Dinamo, Nerijis Valskis, este dezamăgit de modalitatea prin care oficialii clubului au vrut să-l convingă să semneze contractul. Mai mult, actualul...
Autor: George Nistor | 02.02.2014 | 15:02
Un fotbalist sare la gîtul conducătorilor de la Dinamo:

Golgheterul lituanian chemat în România de Dinamo, Nerijis Valskis, este dezamăgit de modalitatea prin care oficialii clubului au vrut să-l convingă să semneze contractul. Mai mult, actualul jucător al CS U Craiova promite să se răzbune pe teren pentru lipsa de seriozitate cu care l-au tratat.

“Dinamo m-a păcălit, m-a făcut să vin din Lituania degeaba. Cînd am ajuns în România s-au prefăcut că nu ştiu ce am vorbit, în loc de contractul pe o perioadă mai lungă asupra căruia ne înţeleseserăm la telefon, mi-au oferit unul pe şase luni şi foarte puţini bani. Abia aştept să batem Dinamo în Liga I şi o să-i batem rău! Cu siguranţă o să marchez împotriva lor”, a declarat mijlocaşul ofensiv pentru revista Maxima Sport.

După vizita medicală făcută la Dinamo, Constantin Anghelache a anunţat că lituanianul nu va mai semna, întrucît are probleme  fizice. Jucătorul a ajuns la un acord cu formaţia din Liga a 2-a, CS U Craiova.

valskis

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!