Fotbal international

Valverde, despre soarta lui Messi: „Voi decide în ultimul moment dacă va juca”. Lukaku nu va fi disponibil pentru Inter

01.10.2019 | 20:36
Valverde despre soarta lui Messi Voi decide in ultimul moment daca va juca Lukaku nu va fi disponibil pentru Inter
ADVERTISEMENT

Ernesto Valverde a vorbit despre situația lui Lionel Messi, care s-a accidentat din nou în partida de campionat cu Villarreal și a ratat partida cu Getafe din ultima etapă. Tehnicianul catalanilor a precizat că starea de sănătate a lui Messi este incertă și că va decide în ultimul moment, dacă îl va forța pe starul argentinian sau nu. De cealaltă parte, Inter Milano nu va putea conta pe serviciile lui Romelu Lukaku.

Valverde va decide în ultimul moment dacă Messi va juca împotriva lui Inter

Ernesto Valverde a declarat că nu știe dacă îl va folosi pe Lionel Messi în meciul din grupele Champions League cu Inter„Dembele și Messi au făcut jumătate de antrenament. Messi a rămas puțin mai mult pe teren, dar nu știu. Voi vedea cum decurg lucrurile, și-mi voi da seama dacă pot conta pe ei în următoarele ore. Nu voi risca o titularizare al lui Messi. Umtiti, Ansu Fati și Jordi Alba vor fi pe teren cu siguranță”.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a suferit o accidentare în perioada de pregătire din vară, dar a revenit pe teren la meciul din grupele Champions League cu Borussia Dortmund, încheiat la egalitate 0-0. Chiar dacă părea că își intră în ritmul obișnuit al catalanilor, Lionel Messi a resimțit mai multe dureri și a ieșit din nou accidentat într-un duel din La Liga cu Villarreal.

  • 32 de ani a împlinit Lionel Messi pe  24 iunie
Nici Lukaku nu va juca în duelul cu Barcelona. Sursă foto: hepta.ro
Nici Lukaku nu va juca în duelul cu Barcelona. Sursă foto: hepta.ro

Lukaku, o mare pierdere pentru Inter

Romelu Lukaku, atacantul lui Inter, nu a fost luat în lot pentru confruntarea cu Barcelona, iar Antonio Conte a făcut anunțul. „Nu l-am luat pe Romelu cu noi în deplasarea de la Barcelona, pentru că el a simțit un discomfort al mușchilor și nu vreau să îl forțez și să-i produc vreo accidentare”, a spus tehnicianul lui Internazionale Milano înainte de a pleca spre Barcelona.

ADVERTISEMENT

Lukaku este o pierdere importantă pentru Inter, deoarece este unul dintre cei mai în formă jucători ai „nerazzurrilor”. Atacantul belgian a înscris 3 goluri în 6 meciuri din Serie A. Totodată, Lukaku este cel mai scump transfer făcut de Inter din istorie.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui romelu Lukaku, conform transfermarkt.com