Stiri sportive

OFICIAL: Jean Valvis, sponsor principal în Giuleşti

Suporterii giuleşteni au parte şi de o veste bună după două săptămîni agitate în cadrul echipei din Grant! Jean Valvis a decis, în urma mai multor rude de negocieri cu Adrian Zamfir, să...
05.09.2013 | 19:26
OFICIAL Jean Valvis sponsor principal in Giulesti

Suporterii giuleşteni au parte şi de o veste bună după două săptămîni agitate în cadrul echipei din Grant! Jean Valvis a decis, în urma mai multor rude de negocieri cu Adrian Zamfir, să devină sponsorul principal al echipei Rapid. Decizia acţionarului care deţine 0,036%, vine într-un moment critic pentru echipa giuleşteană, disensiunile între jucători şi actualii acţionari creînd o ruptură iremediabilă. Fanatik vă prezintă comunicatul integral al omului de afaceri.

 

  Comunicat de presă Jean Valvis – acţionar minoritar al Clubului Rapid

Avînd în vedere anumite zvonuri apărute în ultima vreme în presa scrisă şi online, ce implică numele meu în fenomenul fotbalistic românesc, aş dori să aduc la cunoştinţă fanilor şi a publicului în general anumite lucruri:

 În ultimii ani, am comunicat public de nenumărate ori concluzia mea ce a rezultat din experienţa avută în perioada 2002-2009. Mă simt incompatibil cu fenomenul fotbalistic din România. Condiţiile unei adevărate industrii sportive nefiind incă reunite, nu doresc să mă implic investiţional în acest domeniu

Sînt acţionar minoritar la Rapid, respect istoria acestui club şi sînt întristat de starea actuală în care a ajuns clubul.
În perioada 2002-2006, în calitatea mea de sponsor, cu ajutorul Rapidului, am putut să creez un brand de prestigiu (LaDORNA), construind imaginea şi succesul brandului. A fost o colaborare de mare succes, care a creat valoare adaugată, departe de a fi o poveste de “ţeapă” ruptă total de realitate, cum le place jurnaliştilor să afirme şi să speculeze,
Îmi menţin părerea de a rămâne acţionar minoritar al Rapidului, tocmai datorită incompatibilităţii mele cu fenomenul fotbalistic romînesc
Cunoscînd situaţia de reorganizare a clubului, din perspectiva unui suporter care doreşte să vadă lucrurile îndreptate într-o direcţie bună, am acceptat oferta administratorului special, Adrian Zamfir, de a fi sponsor principal cu brandul de vinuri Domeniile Sâmbureşti.

Sper ca această nouă colaborare să contribuie la consolidarea imaginii vinurilor tradiţionale Domeniile Sâmbureşti. Rapidiştii au gustat prea mult din pelinul vieţii, e momentul să deguste şi să se bucure de vinurile de calitate ale podgoriei Sâmbureşti.

Dealurile din Sâmbureşti sînt cultivate cu: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Fetească Neagră, Burgund Mare, Fetească Regală, Fetească Albă, Chardonnay si Sauvignon Blanc.

Podgoria Sâmbureşti este atestată istoric încă din 1521 şi a fost dezvoltată în timp de familii importante de boieri, precum: logofătul lui Mihai Viteazul, Theodosie Rudeanu (1521), Danilovici (1597-1638) sau familia Brătienilor (sfîrşitul sec. XIX – începutul sec. XX).

În secolul XX, vinurile de Sâmbureşti au fost nelipsite la toate recepţiile date de oficialii statului în cinstea delegaţiilor străine la nivel înalt aflate în vizită, în România.

Prin acest sprijin îmi exprim totodată şi urările de succes către noul acţionar majoritar, care acum are responsabilitatea situaţiei financiare a Clubului Rapid.

Rapidul îl identificăm cu elita intelectuală, cu valorile adevărate şi cinstim memoria unor oameni mari ca Florian Pittiş, Jean Constantin, Nicu Constantin, Ion Chirilă.

Aş dori ca într-o zi în România să se întrunească condiţiile pentru o adevărată industrie sportivă.

Pentru moment reacţionez limitat şi sentimental vis-à-vis de un club de mare tradiţie.

Sper să facă şi alţii la fel şi că nu “sînt singur împotriva tuturor”.

 

JEAN VALVIS

Tags: