Fotbal intern

DINAMO. Dinu Vamă, OUT! “Era normal să plece şi Rednic, nu?”

DINAMO. Dinu Gheorghe şi-a întrerupt contractul cu clubul din Ştefan cel Mare din postura de preşedinte. Revenit în organigrama "cîinilor" pe 26 aprilie, Dinu "Vamă" a rezistat doar patru luni...
22.08.2015 | 00:02
DINAMO Dinu Vama OUT Era normal sa plece si Rednic nu

DINAMO. Dinu Gheorghe şi-a întrerupt contractul cu clubul din Ştefan cel Mare din postura de preşedinte. Revenit în organigrama “cîinilor” pe 26 aprilie, Dinu “Vamă” a rezistat doar patru luni la Dinamo, chiar dacă la instalarea în funcţie a declarat că Dinamo va fi ultima echipă la care va lucra.

Vestea rupturii se pare că nu i-a luat pe nepregătite prea tare pe oamenii de fotbal intervievaţi de către FANATIK.RO.

SZUKALA A SEMNAT! PRIMELE IMAGINI

DINAMO. Fostul mijlocaş al lui Dinamo, Dănuţ Lupu, a declarat pentru FANATIK.RO că se aştepta ca Dinu Gheorghe să nu stea prea mult în conducerea lui Dinamo, din moment ce patronul Ionuţ Negoiţă şi “Vamă” au concepţii diferite:

“Eu am zis că n-o să reziste mult acolo, încă de cînd el a venit la Dinamo. Era foarte simplu, mai ales că eu îi cunosc pe amîndoi. Negoiţă promite mult, face puţin, iar Dinu Gheorghe ar fi vrut să facă mai multe. Eu zic totuşi că era normal să plece şi Rednic odată cu Dinu Gheorghe, doar au venit împreună. Însă, fiecare îşi vede interesul. Ei doi au mai fost certaţi, s-au mai împăcat, or să se mai împace o dată. Din punct de vedere sportiv, echipa va fi foarte afectată după această mutare. Şi o să vedem în etapele următoare ce jucători au fost aduşi şi de către cine”.

STEAUA-ROSENBORG. Ce lovitură pentru Rădoi: L-AU INTERZIS!

DINAMO. Aflat peste hotare la o întrunire a oamenilor de ştiinţă, fostul preşedinte al “cîinilor”, Constantin Anghelache, nu s-a declarat surprins de ruptura Dinu Gheorghe – Dinamo.

„Mă rezum să spun doar că nu am fost surprins de decizia de a-l aduce pe domnul Dinu Gheorghe la Dinamo, la fel cum nu sînt surprins de decizia de a pleca”, a declarat Anghelache pentru FANATIK.RO

“Mă interesează de Vamă cum mă interesează ce a făcut mama la piaţă!”

DINAMO. Daniel Stanciu a plecat din conducerea lui Dinamo, acuzîndu-l pe Dinu Gheorghe că el a fost cel care l-a lucrat. Actualul preşedinte al celor de la Poli Timişoara, aşteaptă totuşi să iasă la suprafaţă adevăratele motive pentru care s-a ajuns la această decizie.

“Eu cînd am avut ceva de spus despre Dinu Gheorghe, am spus-o. Nu înţeleg de ce se ascund şi nu spun clar motivele pentru care s-a ajuns la această decizie. Pe mine, unul, mă interesează despre demisia lui Vamă sau că a fost dat afară, la fel cum mă interesează ce a făcut mama la piaţă”, a punctat Stanciu pentru FANATIK.RO.

OFICIAL / Răzvan Raţ şi-a găsit echipă! Se duelează cu Barca şi Real. Prima reacţie a românului

DINAMO. Ionel Augustin este de părere că s-a greşit în momentul în care s-a renunţat la serviciile lui Dinu Gheorghe, considerîndu-l pe acesta omul potrivit pentru ca Dinamo să facă performanţă.

“Am lucrat la Dinamo şi am plecat de acolo că mi-am dat seama că se întîmplă nişte lucruri care nu îmi plac. Este o mare greşeală că s-a renunţat la Dinu Gheorghe. Dacă nici cu acest om nu poţi să faci performanţă, atunci cu cine? Echipa stă în clasament foarte bine şi cred că ambiţiile au fost prea mari. Sînt convins că nu o să fie adus la conducere un fost coleg de-al meu deoarece Ionuţ Negoiţă nu place pe nimeni din vechea gardă. Nu prea îi are la suflet pe cei care au făcut istorie pentru Dinamo. Eu lucrez acum sub proiectul doamnei Elisabeta Lipă la clubul sportiv care este unul foarte serios”, a spus Augustin pentru FANATIK.RO.