Nicio categorie

“Vamă” şi-a refăcut viaţa! Cu ce tînără s-a “combinat”

Dinu Gheorghe, proaspătul preşedinte al Rapidului, iubeşte din nou, la 4 ani de la moartea soţiei lui, Reli. Femeia, care i-a readus zâmbetul pe buze şi pofta de viaţă, este o tânără de 30...
Autor: Ionuţ Cataramă | 07.01.2015 | 08:20
“Vamă” şi-a refăcut viaţa! Cu ce tînără s-a “combinat”

Dinu Gheorghe, proaspătul preşedinte al Rapidului, iubeşte din nou, la 4 ani de la moartea soţiei lui, Reli. Femeia, care i-a readus zâmbetul pe buze şi pofta de viaţă, este o tânără de 30 de ani, care-i este alături din 2014. Deşi sunt foarte discreţi, amorezii au fost surprinşi la o cină romantică.

În 2011, Dinu Gheorghe, unul dintre cei mai vechi oameni din fotbalul românesc, după ce a ocupat scaunul de preşedinte al mai multor cluburi din Liga I, a trăit, poate, cel mai dureros moment din viaţa lui. Soţia, Reli, a pierdut lupta cu cancerul, după 10 ani de chin. Răpus de suferinţă, Dinu Gheorghe s-a închis în el şi, multă vreme, nici nu visa că-şi va mai reface viaţa, la 60 de ani. Numai că, viaţa i-a surâs din nou şi a cunoscut o femeie, mult mai tânără, care i-a redat pofta de viaţă şi cu care se iubeşte de aproape un an.

Dinu Gheorghe a fost întotdeauna discret cu viaţa personală şi a continuat să fie şi în noua relaţie. Din acest motiv nu se cunosc foarte multe detalii despre femeia care i-a furat inima preşedintelui rapidist.

1

Paparazzii spynews i-au surprins la un restaurant select din Capitală, unde au luat o cină romantică, tăcuţi dar vizibil relaxaţi, semn că obişnuiesc des să ia masa împreună şi să petreacă timp unul în compania celuilalt.

Să fie într-un ceas bun, le urăm. Până la urmă, dragostea nu are vârstă!

2

SURSA: spynews.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!