Vama Veche, distracție pe fiecare centimetru! Aglomerație de oameni la terase și pe plajă

Alexandru Năstase   
în HotNews
04/07/2020, 12:46
Vama Veche, distracție pe fiecare centimetru! Aglomerație de oameni la terase și pe plajă GALERIE FOTO
Mai mulți tineri se distrează pe plaja din Vama Veche. Sursa foto - hepta.ro

Vama Veche a însemnat distracție pe fiecare centimetru! Concret, primul weekend cu adevărat canicular din acest an a fost sărbătorit ca la carte de tineri.

Un număr impresionant de turiști au ajuns pe litoralul românesc. Culmea, unii dintre ei erau veniţi chiar de vineri ca să fie siguri că ocupă locuri bune.

De altfel, în Vama Veche, tinerii au petrecut toată noaptea la terasele de pe plajă. Autorităţile spun că se așteaptă ca peste 90 de mii de persoane să petreacă acest sfârșit de săptămână pe plajele din România.

Aglomerație la Vama Veche, centrul distracției de pe litoralul românesc

La un simplu calcul, cele mai căutate stațiuni de pe litoral sunt Mamaia, Vame Veche și Eforie Nord. Între timp, secretarul de stat în MAI, Bogdan Despescu, a anunțat că vor fi formate echipe mixte din polițiști, jandarmi, pompieri, inspectori ITM și de la protecția consumatorilor care vor acționa pe litoral și în zonele de munte frecventate de turiști.

Circulaţia a fost restricţionată pentru aproximativ o jumătate de oră pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident în care au fost implicate trei maşini, o persoană fiind rănită uşor.

Pe drumul spre litoral deja este aglomeraţie şi se circulă în coloană. ”Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 81, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, pe sensul către litoral, traficul rutier este oprit din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. În urma evenimentului o persoană a fost rănită uşor”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Deja pe Autostrada Soarelui,  pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

De asemenea, tot pe sensul către litoral, la kilometrul 143+300 de metri, oraşul Feteşti, judeţul Ialomiţa, sunt făcute lucrări de reparaţii la partea carosabilă, iar banda de urgenţă şi banda unu sunt restricţionate până la finalizarea lucrărilor.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

De asemenea, îi sfătuiesc pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.

 

 

Închide ×