Simona Halep

Van Cleemput, dezvăluiri după despărțirea de Halep! „Nu am fost ok cu toate”

26.02.2019 | 15:24
Van Cleemput dezvaluiri dupa despartirea de Halep Nu am fost ok cu toate

Belgianul Thierry Van Cleemput a făcut câteva dezvăluiri după despărțirea de Simona Halep! Antrenorul a lucrat doar câteva săptămâni cu fostul lider mondial, însă cei doi au luat decizia de a înceta colaborarea. Inițial, lumea tenisului a vorbit despre probleme de comunicare. Cleemput nu vorbea engleza, în timp ce Halep nu stăpânea limba franceză. Între timp, belgianul a decis să renunțe să mai pregătească un sportiv de top și vrea să se concentreze pe sectorul juvenil.

“Vreau să spun că totul a decurs bine, Simona e o mare campioană și o fată de top. A avut un turneu bun. Dar nu sunt ok cu toate. Nu pot să spun nimic despre asta. Nu a mers rău în turneu. Dar, cum am spus, nu pot să fac nimic în privința asta. E greu pentru ca am avut o comunicare dificila. In primul rand pentru ca ea vorbeste romana si a trebuit sa vorbeasca in engleza cu mine, iar eu vorbesc franceza si putin engleza. Limba noastra comuna, engleza, nu a fost de ajuns. Dar nu a fost o problema de comunicare. Vin dupa 5 ani cu David Goffin, un jucator pe care l-am iubit. A fost foarte frumos, nu vreau sa ma implic in aceste lucruri acum. Nu e genul meu, prefer sa ma concentrez pe baieti tineri acum. O sa fiu mai calm acum si o sa petrec mai mult timp cu familia”, a spus Van Cleemput într-un interviu pentru presa belgiană.

Van Cleemput, dezvăluiri după despărțirea de Halep! Halep
Simona Halep a încheiat anul 2018 pe prima poziție în clasamentul WTA

Van Cleemput, dezvăluiri după despărțirea de Halep!

Simona Halep a ajuns până în finala de la Doha, apoi a fost eliminată în sferturile competiției de la Dubai. Deocamdată, românca nu are un antrenor. “Nu stiu ce caut la un antrenor in acest moment. Am echipa mea, am un partener de lovituri. Ma simt bine asa si vreau sa-mi iau un timp de gandire. Stiu ca am mai spus asa si apoi m-am razgandit, dar acum simt ca am nevoie de libertate, sa stau asa si sa joc asa cum m-a invatat Darren Cahill in ultimii ani. Simt ca am crescut, sunt mai relaxata, iar prioritatile mele s-au schimbat. Dar sunt capabila sa-mi rezolv singura problemele, atat pe teren cat si in afara lui”, a declarat Halep

  • 2 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA