Sporturi

Van Cleemput pune capăt speculațiilor! A aplaudat în picioare prestația din primul set a Simonei Halep. Video

16.02.2019 | 18:55
Van Cleemput pune capat speculatiilor A aplaudat in picioare prestatia din primul set a Simonei Halep Video

Thierry van Cleemput încă nu este oficial antrenorul Simonei Halep, dar s-a aflat în loja sportivei românce la Turneul de la Doha. Cu toate acestea, relația dintre cei doi nu este una tocmai caldă. Antrenorul belgian a părut adesea crispat și fără reacție la loviturile reușite de eleva sa. Până la finala cu Elise Mertens!

După victoria uluitoare cu Elise Mertens, Simona Halep a dezvăluit că încă nu a semnat un contractcu tehnicianul belgian: „Nu am solicitat nicio intervenție a antrenorului până în acest moment al competiției. Este foarte greu, momentan nici măcar nu am semnat. Nu este deloc ușor, vom vedea ce se întâmplă”, a spus Halep.

Van Cleemput, încântat de prestația Simonei Halep în finala cu Mertens

Într-un scurt interviu pentru FANATIKînainte de finala cu Mertens, legendarul Ilie Năstase a vorbit despre relația dintre Halep și noul său antrenor: „Eu nu cunosc prea multe despre noul antrenor, așa că îmi văd de treaba mea. Ce mare lucru că a dat din cap sau că ar fi zis Halep nu știu ce… la câți bani câștigă ea turneu de turneu, mai contează astea? Să se vorbească despre jocul ei foarte bun, despre lucrurile importante. Are o săptămână cu noul antrenor. Ce chimie să fie între ei după o saptămână? Din câte țin mine, și cu Cahill au fost ceva probleme la început… Singurul lucru care rămâne este că a caștigat!”, ne-a explicat „Nasty”.

Cu toate acestea, Van Cleemput a avut un prim gest mai „călduros” la adresa Simonei Halep. Tehnicianul belgian s-a ridicat în picioare și a aplaudat după ce eleva sa a câștigat primul set:

Înainte să lucreze cu Simona Halep, van Cleemput a colaborat cu francezul David Goffin.