Nicio categorie

Van Gaal ACUZĂ FIFA şi Brazilia de ”jocuri murdare”

Selecţionerul Olandei, Luis van Gaal, a acuzat FIFA şi Brazilia că au programat meciurile din Grupa B, înainte de cele din grupa A. Olandezul îşi motivează acuzaţia că naţionala...
23.06.2014 | 16:37
Van Gaal ACUZĂ FIFA şi Brazilia de ”jocuri murdare”
ADVERTISEMENT

Selecţionerul Olandei, Luis van Gaal, a acuzat FIFA şi Brazilia că au programat meciurile din Grupa B, înainte de cele din grupa A. Olandezul îşi motivează acuzaţia că naţionala ”cariocas” ar avea un avantaj pentru că şi-ar putea alege adversarul din optimi.

“Acestea sunt trucuri murdare şi arată o lipsă totală de fair-play. Nu este un lucru bun pentru fotbal”, a reclamat Van Gaal

ADVERTISEMENT

Luiz Felipe Scolari, selecţionerul brazilian, a replicat la adresa lui Van Gaal: “Anumite persoane s-au exprimat în legătură cu faptul că noi ne-am alege adversarul împotriva căruia să jucăm în optimi. Acest gen de comentarii sunt ori stupide, ori rău-intenţionate. Noi trebuie să ne calificăm, nu să alegem adversari. FIFA a decis ora de disputare a partidelor, nu noi”, a spus antrenorul brazilian.

Olanda va juca împotriva lui Chile la ora 19:00, în timp ce Brazilia va disputa de la ora 23:00 partida contra naţionalei din Camerun.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri