Life

Andreea Bănică a ajuns la estetician. Ce ”îmbunătățiri” și-a făcut și unde

15.09.2020 | 19:43
Andreea Banica a ajuns la estetician Ce imbunatatiri sia facut si unde
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică se poate lăuda cu o siluetă de invidiat și un ten impecabil, fără nicio imperfecțiune, dar cu toate acestea a luat decizia de a trece pragul medicului estetician. Blondina și-a ținut fanii la curent cu intervenția pentru care a optat și le-a oferit detalii despre procedură.

Frumoasa cântăreață și-a dorit un ten luminos, motiv pentru care a recurs la un tratament cu multivitamine și acid hialuronic. Așadar, nu este vorba de o intervenție chirurgicală, ci de o simplă procedură care ajută la hidratarea și revitalizarea pielii de pe față.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a mărturisit că imediat după intervenție fața este umflată și roșie, însă a doua zi le va arăta fanilor rezultatul. Andreea Bănică nu pare deranjată de aspectul roșiatic, dar abia așteaptă să revină la starea de normalitate de dinainte.

Andreea Bănică, procedură non-invazivă cu acid hialuronic

„Am venit să face un tratament cu un complex de multivitamine cu acid hialuronic. Ajută la hrănire, hidratare, revitalizare, înfrumusețare, că de aceea veni pe aici.

ADVERTISEMENT

O să vă arăt la sfârșit rezultatul. O să fie fața roșie și un pic așa mai umflată. Astăzi, dar mâine îmi revin. Mâine voi fi perfectă”, a spus vedeta la InstaStory în urmă cu puțin timp, notează spynews.ro.

Vedeta a mărturisit că și-ar dori să aibă fața mai „umflată” pentru că nu-i place să fie slabă sau trasă. Tratamentul realizat de Andreea Bănică nu hrănește pielea numai la exterior, ci ajunge până în mezoderm.

ADVERTISEMENT

Întreaga procedură a fost efectuată într-o clinică frecventată adesea de blondină, acolo unde spune că se simte foarte bine pentru că sunt „prietenii ei”.

Andreea Bănică, pasionată de modă și stil

„Atitudinea contează indiferent cu ce te îmbraci. Unui om frumos la suflet îi stă bine și în costumul Evei ?”, a scris vedeta recent pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Îmi place  îndrăznesc cu ținute cât mai „altfel“. Am o mare pasiune pentru tot ce înseamnă haine și îmi place să abordez cât mai multe stiluri, în funcție de starea mea de spirit”, este o altă postare făcută de Andreea Bănică.

ADVERTISEMENT