Sport

Vanessa Bryant, revoltată de gestul unui polițist. Omul legii, acuzat că s-a folosit de poze de la locul tragediei lui Kobe Bryant pentru a impresiona o femeie

01.03.2020 | 19:14
Vanessa Bryant revoltata de gestul unui politist Omul legii acuzat ca sa folosit de poze de la locul tragediei lui Kobe Bryant pentru a impresiona o femeie
ADVERTISEMENT

Vanessa Bryant, soția lui Kobe Bryant, legenda sportului și al baschetului american care și-a pierdut viața la finalul lunii ianuarie într-un accident de elicopter, trece din nou prin momente dificile. Aceasta a aflat, din presă, că un polițist care a fost prezent la locul tragediei se folosește de poze cu rămășițele victimelor.

Vanessa Bryant, devastată de gestul unui polițist sare s-a folosit de poze de la locul tragediei lui Kobe Bryant pentru a impresiona o femeie

Publicația Los Angeles Times scrie că o sursă din cadrul poliției LA, care este în legătură cu evenimentele din jurul accidentului, a declarat că a văzut o fotografie a victimelor în telefonul altui oficial. Totul s-a petrecut într-un cadru care nu are legătură cu investigarea accidentului.

ADVERTISEMENT

În imaginile cu pricina se vedeau cu claritate rămășițe ale celor nouă persoane care se aflau la bordul avionului lui Kobe Bryant.

Polițistul în cauză este acuzat că ar fi încercat să impresioneze o femeie dintr-un bar din Los Angeles, arătându-i imaginile cu rămășițele victimelor accidentului de elicopter de pe telefonul său mobil.

ADVERTISEMENT

Totul se petrece în contextul în care, chiar în ziua nefericitului eveniment aviatic, soția lui Kobe Bryant, făcuse un apel public către Departamentul de Poliția Los Angeles ca nicio imagine de la locul tragediei care implică victime să nu fie făcută publică.

Avocatul familiei Bryant: ”Este o violare a decenței umane!”

Într-o intervenție din presa de peste ocean, Gary Robb, avocatul familiei Bryant, a declarat că fapta omului legii este “o violare de nedescris a decenței umane, a respectului și a dreptului la intimitate al victimelor și familiilor lor”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, avocatul a cerut ca responsabilul cu publicarea acelor imagini să primească pedeapsa cea mai aspră posibilă, iar identitatea lui să fie făcută publică.

Robb a mai declarat, conform sursei citate, că Poliția LA a asigurat familia Vanessei Bryant de faptul că măsurile necesare protejării integrității familiei sale vor fi luate.

ADVERTISEMENT

”Șeriful poliției Los Angeles, Alex Villanueva, ne-a asigurat că toate măsurile vor fi puse în aplicare pentru protejarea vieții private a familiei și înțelegem că a depus mari eforturi pentru a onora aceste solicitări”.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. În elicopter se aflau, în total, nouă persoane.

ADVERTISEMENT
Tags: