Life

Vanessa, vrăjitoarea care i-a luat banii Oanei Zăvoranu, chemată în instanță. Ce escrocherie a făcut acum

Vrăjitoarea Vanessa, una dintre femeile care au înșelat-o pe actrița Oana Zăvoranu în urmă cu ani buni, a fost chemată în fața judecătorilor. Pentru ce este acuzată Roxana Lider?
28.03.2022 | 09:00
Vanessa vrajitoarea care ia luat banii Oanei Zavoranu chemata in instanta Ce escrocherie a facut acum
Vrăjitoarea care a înșelat-o pe Oana Zăvoranu, din nou în fața judecătorilor. Pentru ce este acuzată. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Una dintre escroacele condamnate cu suspendare în dosarul în care a căzut victimă fosta soție a lui Pepe a ajuns din nou în instanță. Femeia a devenit celebră în anul 2011, după ce i-a luat actriței suma de 450.000 de euro.

Vrăjitoarea care a înșelat-o pe Oana Zăvoranu, din nou în fața judecătorilor. Pentru ce este acuzată

Roxana Lider, vrăjitoarea care a înșelat-o pe Oana Zăvoranu, a ajuns din nou în fața judecătorilor. Aceasta a fost chemată în instanță pentru că nu a plătit serviciile unei companii de apă, după ce a adunat mai multe facturi.

ADVERTISEMENT

Escroaca urmează să fie executată silit de organele abilitate în acest sens. În plus, vrăjitoarea Vanessa este nevoită să achite toate cheltuielile de judecată, decizia magistraților fiind una definitivă, care nu poate fi atacată.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlu, cu toate eventualele accesorii, precum şi până la recuperarea cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”, a hotărât instanța, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Vrăjitoarea Vanessa, condamnată după ce a păcălit-o pe Oana Zăvoranu

De asemenea, Vrăjitoarea Vanessa este judecată și într-un alt dosar, de această dată de tâlhărie. Femeia este inculpată împreună cu 23 de oameni, toți fiind acuzați că au prejudiciat zeci de persoane fizice şi societăţi comerciale.

Roxana Lider a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare împreună cu Rada Mincă, cunoscută ca și vrăjitoarea Melissa, după ce ambele au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Bucureşti.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv instanța a stabilit că cele două trebuie să-i plătească actriței Oana Zăvoranu suma de 10.000 de euro, reprezentând daune morale. Vrăjitoarele își făceau publicitate în mass-media, numindu-se „clarvăzătoare”.

Fosta soție a artistului Pepe a fost determinată să încheie contracte de vânzare-cumpărare a unor bunuri mobile şi imobile, printre care se numără şi un autoturism marca Porsche Cayman.

ADVERTISEMENT

Actrița a fost șantajată și amenințată de multe ori. Ulterior, vedeta și-a recuperat mașina despre care i se spunese că îi poate provoca un accident rutier.

ADVERTISEMENT