News

Vânzătoare atacată și înjunghiată de un client în Buzău. Agresorul a încercat să se sinucidă

23.04.2021 | 15:31
Vanzatoare atacata si injunghiata de un client in Buzau Agresorul a incercat sa se sinucida
ADVERTISEMENT

O vânzătoare din județul Buzău, în vârstă de 40 de ani, a fost înjunghiată de un bărbat. Acesta ar fi recurs la acest gest nemulțumit fiind de faptul că femeia nu i-a dat băutură pe datorie. Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă.

Potrivit presei locale, evenimentul care se putea solda cu o tragedie s-a petrecut vineri, în jurul prânzului, în satul Cuculeasa din comuna buzoiană Ziduri.

ADVERTISEMENT

Victima înjunghiată, care și deține magazinul alimentar unde a avut loc atacul, ar fi refuzat să îi dea băutură pe datorie acestui cetățean.

Vânzătoare din Buzău, atacată și înjunghiată de un client

Martorii au sunat rapid la 112 după producerea atacului. Imediat, la fața locului au ajuns două ambulanțe și cinci mașini de poliție. Cei din zonă au sărit să-i acorde femeii primul ajutor și să-i oprească sângerarea.

ADVERTISEMENT

Femeia din Buzău a ajuns la Unitatea de Primiri Urgență (UPU) a Spitalului Județean din Buzău cu răni la cap și la gât după ce bărbatul în cauză a atacat-o cu cuțitul. În ceea ce-l privește, agresorul s-a dus acasă și a încercat să-și ia viața cu același cuțit, potrivit publicației Reporter Buzoian.

Din datele oferite șeful UPU Buzău, dr. Adrian Zoican, pacienta este cooperantă, în stare stabilă, iar viața nu îi este pusă în pericol.

ADVERTISEMENT

Autorul atacului, un bărbat de 36 de ani, a fost adus și el la UPU cu răni în zona toracelui, după ce ar fi vrut să își ia viața.

Anchetă deschisă de Poliție în acest caz

”La U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate două persoane care au suferit leziuni în urma unei agresiuni. Este vorba despre o femeie în vârstă de 41 de ani şi de un bărbat în vârstă de 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Femeia a suferit plăgi prin înjunghiere la nivelul scalpului şi gâtului iar bărbatul a suferit plăgi, prin înţepare, la nivelul toracelui stâng. Cele două victime sunt stabile, conştiente, în curs de investigare”, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău.

La locul atacului au intervenit polițiști cadrul IPJ Buzău și un procuror criminalist. Aceștia au deschis o anchetă și se fac cercetări pentru a stabili încadrarea juridică a faptei, dar şi împrejurările în care a avut loc incidentul.

ADVERTISEMENT