News

Vânzător din Brăila surprins în timp ce injecta pepenii cu un lichid! Ce pedeapsă a primit bărbatul

14.08.2019 | 18:40
Vanzator din Braila surprins in timp ce injecta pepenii cu un lichid Ce pedeapsa a primit barbatul

Un vănzător din Brăila a fost surprins în timp ce injecta pepenii cu un lichid! Comerciantul se afla într-o piață din localitate, când mai mulți oameni au observat ceea ce face. Aceștia nu au ezitat și au început să-l filmeze imediat. Imaginile au ajuns  în mediul online și au devenit virale. Pentru că a devenit vedetă pe internet prin gestul său, bărbatul a fost dat afară din piaţă şi nu va mai putea face comerţ niciodată în oraşul Brăila.

Vânzător din Brăila surprins în timp ce injecta pepenii cu un lichid!

Cei care au filmat scena susţin cu tărie că bărbatul injecta pepenii cu apă cu un singur scop, acela de a-i înșela pe clienţi: „Uite băi, bagă apă, ca să tragă la cântar”, se aud cei care l-au filmat pe vânzător. Cum filmarea a ajuns până la primar, edilul Brăilei nu a stat o clipă pe gânduri şi a anunţat măsuri dure împotriva comerciantului. Acesta a fost evacuat de urgenţă din piaţă şi i s-a ridicat orice drept de a mai vinde în oraş.

„Administraţia Pieţelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătăţii populaţiei, dar injectarea cu apă sau cine ştie ce substanţă a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil. Vom pune la dispoziţia instituţiilor cu drept de control toate informaţiile privind persoana respectivă.

Ce pedeapsă a primit bărbatul

Am aflat din presă că un comerciant a fost filmat în timp ce injecta pepenii în Cartierul Hipodrom. Administraţia Pieţelor şi Târgurilor Brăila a procedat legal în limita competenţelor sale – l-a evacuat. Cât timp voi fi primar, acel individ nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila! Aceleaşi măsuri vor fi aplicate şi altor persoane care vor face lucruri similare”, a anunţat pe o reţea de socializare, primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

De altfel, în mediul online, oamenii au luat foc atunci când au văzut imaginile. Numeroși brăileni s-au declarat indignaţi de fapta comerciantului și spun că pe lângă înșelăciunea de la cântar, vânzătorul le punea și viaţa în pericol prin utilizarea unei seringi nesterilizate şi a unui lichid dubios.

 

 

Tags: