Tehnologia VAR, sub aşteptări! Câte greşeli s-au produs într-un sezon

Tibi Demeter   
in Fotbal international
09/04/2018, 16:31
Tehnologia VAR, sub aşteptări! Câte greşeli s-au produs într-un sezon

Arbitrajul Video a fost introdus în acest sezon din Serie A, dar acest lucru nu a eliminat greşelile şi momentele controversate din campionatul italian, aşa cum oficialii din Peinsulă sperau că se va întâmpla la începutul sezonului.

Nicola Rizzoli, fost arbitru FIFA, se ocupă în acest moment de fazele controversate din Serie A şi a anunţat că VAR a produs aproape 20 de erori în actuala stagiune. Mai mulţi oficiali din Peinsulă s-au declarat nemulţumiţi de arbitrajul video.

Rizzoli nu s-a ferit să recunoască greşelile

“Speram să nu mai existe niciuna, însă au fost 16-18 erori în acest sezon comise de VAR. Tehnologia nu te face imun la greşeli, acest lucru este imposibil, însă obiectivul este să reducem numărul erorilor. VAR-ul trebuie solicitat doar în momente cheie, gen o fază când arbitrul spune: , iar VAR-ul îi spune: ”, a declarat Rizzoli pentru Sky Sport Italia.

 

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×