Sport

VAR-ul e „tricolor” în Giulești! Dennis Man deschide scorul cu Bosnia după intervenția arbitrajului video

Dennis Man a deschis scorul cu Bosnia, după ce inițial arbitrul i-a anulat reușita pe motiv de ofsaid. VAR-ul însă a intervenit și a validat golul.
26.09.2022 | 22:49
VARul e tricolor in Giulesti Dennis Man deschide scorul cu Bosnia dupa interventia arbitrajului video
Dennis Man a marcat 5 goluri în 15 meciuri pentru naționala României
ADVERTISEMENT

România avea nevoie neapărat de victorie pentru a nu retrograda în Divizia C a SuperLigii, iar „tricolorii” au reușit să treacă în avantaj în minutul 38, însă nu fără emoții.

Dennis Man a reușit cu Bosnia cel de-al al cincilea gol la naționala României

Naționala lui Edi Iordănescu a reușit să deschidă scorul pe Giulești în fața liderului grupei, după o fază la care suporterii au stat cu sufletul la gură până în ultima clipă.

ADVERTISEMENT

Reușita jucătorului lui AC Parma a fost anulată pe motiv de ofsaid de către arbitrul central al partidei. După ce s-a consultat în cască, Meler a cerut asistența VAR-ului.

S-a dovedit că decizia „cavalerului fluierului” era una total eronată, iar golul lui Man a fost validat. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în prima repriză

Dennis Man și-a creat mai multe ocazii în prima parte a partidei și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Edi Iordănescu.

Extrema dreaptă a jucat și în meciul de la Helsinki, unde a fost schimbat în minutul 66. Jocul cu Finlanda l-a convins pe selecționer să îl trimită titular și în partida cu Bosnia și Herțegovina.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a reușit să mai marcheze pentru România în meciurile cu Malta, Islanda, Lichtenstein și Israel (amical).

Incidente grave în tribune la România – Bosnia

Partida dintre România și Bosnia și Herțegovina a fost una cu incidente încă din primul minutul al partidei, iar FANATIK a surprins conflictul dintre ultrașii români și cei 300 de suporteri bosniaci.

ADVERTISEMENT

Cele două galerii au fost la un pas să fie evacuate din Peluza Sud a stadionului Giulești, iar jandarmii au intervenit în forță pentru a-i separa pe ultrași

Bosnia a câștigat deja grupa din Liga Națiunilor, însă România are nevoie de victorie pentru a nu retrograda în Divizia C a competiției, fiind pe ultimul loc înainte de meciul din Giulești.

ADVERTISEMENT