Fotbal international

Vardar, ETERNUL loc 3 în Liga Campionilor! Echipa e susţinută de un miliardar rus

CSM Bucureşti joacă împotriva lui HC Vardar Skopje în semifinalele din Final Four la handbal feminin. Meciul va avea loc pe data de 6 mai, în arena Papp Laszlo din Budapesta....
18.04.2017 | 16:28
Vardar ETERNUL loc 3 in Liga Campionilor Echipa e sustinuta de un miliardar rus

CSM Bucureşti joacă împotriva lui HC Vardar Skopje în semifinalele din Final Four la handbal feminin. Meciul va avea loc pe data de 6 mai, în arena Papp Laszlo din Budapesta.

Este reeditarea semifinalei de anul trecut din Liga Campionilor, când CSM Bucureşti a câştigat cu scorul de 27-21 şi se califica în finală. Anul trecut, semifinala s-a disputat tot în arena din Budapesta.

Susţinută de un miliardar rus

Vardar Skopje este fără doar şi poate una dintre forţele handbalului european. Este susţinută de un miliardar rus, Samsonov.

Bugetul anual al echipei este de 3 milioane de euro. În ultimele 3 sezoane, Vardar s-a calificat de fiecare dată în Final Four şi a încheiat de fiecare dată pe locul 3. Este, alături de Buducnost, a doua echipă din Europa care s-a calificat la toate cele 4 ediţii de Final Four! Buducnost a câştigat Liga în 2015, Vardar a fost doar pe 3!

Eroina CSM-ului joacă la Vardar

Vardar Skopje are un lot foarte puternic. Mayssa Pessoa a fost eroina CSM-ului în sezonul trecut din Liga Campionilor când a parat două lovituri de la 7 metri şi a adus trofeul la Bucureşti după finala cu Gyor.

Lotul lui Vardar:

Portari: 
Amandine Leynaud
Inna Suslina Captain
Mayssa Pessoa

Extreme dreapta: 
Jovanka Radicević
Sara Ristovska

Extrema stângă: 
Camilla Herrem
Tamara Mavsar

Pivoţi: 
Anja Althaus
Andrea Čović
Marija Petrović

Inter stânga: 
Sanja Damnjanović
Andrea Penezić

Centri 
Dziyana Ilyina
Tatiana Khmyrova
Andrea Lekić

Inter dreapta: 
Andrea Klikovac
Barbara Lazović
Alexandra Lacrabère

Vardar este acum antrenată de fosta internaţională rusă Irina Dibirova, fostă Poltoraţkaia, campioană mondială în 2005 după finala cu România de la Moscova.