Fanatik Show

Kapetanos şi Varela la Steaua, Wesley rămîne în stand-by!

În urmă cu doar cîteva minute, Steaua a rezolvat cele două probleme care îi dădeau bătăi de cap lui Laurenţiu Reghecampf. A transferat un fundaş, pe Fernando Varela, de la FC Vaslui, şi un...
02.09.2013 | 20:54
Kapetanos şi Varela la Steaua, Wesley rămîne în stand-by!

În urmă cu doar cîteva minute, Steaua a rezolvat cele două probleme care îi dădeau bătăi de cap lui Laurenţiu Reghecampf. A transferat un fundaş, pe Fernando Varela, de la FC Vaslui, şi un atacant, pe Pantelis Kapetanos, de la CFR Cluj. După emisiunea Fanatik Show, cînd s-a anunţat intenţia lui Reghecampf de a părăsi Steaua, din cauza aducerii lui Ionuţ Neagu peste capul antrenorului, Gigi Becali a decis să facă tot ce poate pentru a nu-şi pierde tehnicianul.

Mureşan confirmă

Şi-a sunat oamenii de încredere, care au luat legătura cu impresarul lui Varela, Antonio Teixeira, şi cu Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj. Acesta a confirmat pentru FANATIK: “Ne-am înţeles cu Steaua pentru Kapetanos. Alte amănunte nu pot da în acest moment”. Cei doi jucători vor fi trecuţi pe lista de Champions League.

Pandurii riscă pentru Wesley

O altă lovitură pe piaţa transferurilor vine de la Târgu-Jiu. La această oră, oficialii celor de la Pandurii sînt în tratative avansate pentru obţinerea semnăturii brazilianului Wesley Lopes.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri