Fotbal intern

Varela: “Presiunea lui Becali, mai mare decât să joci la PAOK!”

Fernando Varela, fostul căpitan de la FC Steaua Bucureşti, a vorbit despre presiunea de care avea parte pe când juca în "roş-albastru"....
08.07.2017 | 08:58
Varela Presiunea lui Becali mai mare decat sa joci la PAOK
ADVERTISEMENT

Fernando Varela, fostul căpitan de la FC Steaua Bucureşti, a vorbit despre presiunea de care avea parte pe când juca în “roş-albastru”.

Fundaşul care activează în prezent la PAOK Salonic spune că în Grecia presiunea o resimte de la suporterii echipei, făcând o comparaţie cu modul în care Gigi Becali se comporta cu jucătorii săi, pe când Varela era la Steaua.

ADVERTISEMENT

“Presiunea patronului Stelei e mult mai mare, nici nu se compară. Presiunea la Steaua, să joci la Steaua, este mult mai mare decât sa joci la PAOK. La PAOK presiunea e de la suporteri, nu de la conducere. La Steaua, presiunea pusa de Gigi Becali e mare, trebuie sa fii mereu concentrat. Dacă dai o pasă greşit, sare pe tine şi atunci o să fie mare problemă. Aici e mai uşor”, a spus Varela pentru Dolcesport.

Varela: “Nu vreau să întâlnesc Steaua!”

Fernando Varela a vorbit despre posibilitatea de a da peste fosta sa echipă în preliminariile cupelor europene:

ADVERTISEMENT

“Nu aş vrea să întâlnesc Steaua în cupele europene. Dinamo, Astra, da, dar nu Steaua. Poate, o să fie bine şi o să mă întorc acolo”, a declarat Fernado Varela.

Cum face Varela şi transferuri la Steaua

Internaţionalul Insulelor Capului Verde a propus şi un coleg de-al său pentru Steaua: ”Când joci în Champions League, trebuie să ai 3 fundaşi centrali foarte buni. Am un prieten la naţionala Capului Verde, Gege, cred că poate fi foarte bun pentru Steaua. Am vorbit cu ei înainte şi tot n-au rezolvat problema. Dacă cei de la Steaua vor, eu pot să vorbesc cu Gege. Să vină la mine să-mi zică! E un fundaş central foarte bun. Este genul meu. Aşa ca mine, jucăm împreună la naţionala Capului Verde. Joacă în prima ligă din Portugalia. Are experienţă. Are un joc de cap foarte bun, iese cu mingea la picior”, a spus Varela.

ADVERTISEMENT