Bomba transferurilor în Giuleşti: negocieri cu Varga!

Adrian Dumitru   
în Stiri principale
27/09/2013, 17:11
Bomba transferurilor în Giuleşti: negocieri cu Varga!
Dacian Varga,Nicolae Musat.

Sosirea lui Viorel Moldovan pe banca tehnică din Giuleşti i-a reactivat pe finanţatorii Rapidului, care doresc să aducă noi jucătorii care să ajute echipa feroviară să promoveze în Liga I.

Chiar dacă la un moment părea o pistă pierdută pentru rapidişti, transferul lui Dacian Varga a redevenit de actualitate, după ce oficialii l-ar fi sunat pe fotbalist şi i-ar fi propus să vină la Rapid cel puţin pînă în iarnă. Dacă săptămîna viitoare, cînd e programat recursul, FRF va menţine decizia ca Sportul Studenţesc să rămînă exclusă din eşalonul secund, fotbalistul va deveni liber. Conform surselor FANATIK, Varga ia în calcul varianta de a evolua în Giuleşti pe perioada turului de campionat.

Moldovan nu ştie nimic!

Toate discuţiile purtate de acţionariatul Rapidului cu mijlocaşul de 29 de ani se pare că au fost făcute fără ca Viorel Moldovan să fi fost anunţat. De altfel, dorinţa tehnicianului giuleştean este să mai reducă numărul jucătorilor din lotul “vişiniu”, în momentul de faţă în baza ProRapid aflîndu-se 32 de fotbalişti, care se antrenează de la ore diferite, şedinţele de pregătire desfăşurîndu-se după programul stabilit de “Moldo-gol”. Antrenorul nu ar fi însă împotriva aducerii lui Barga. “Moldovan nici nu ştie de intenţia acţionarilor. Este satisfăcut de lot, ştie că sînt mai mulţi decît este nevoie şi vrea să-i păstreze pe cei mai buni, restul urmînd să fie puşi pe liber. Dar nici nu i s-a adus la cunoştinţă de dorinţa acţionarilor de a-l aduce pe Varga, deşi nu cred că s-ar opune”, au dezvăluit surse apropiate acţionarilor rapidişti.

Închide ×