ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Foto EXCLUSIV / Pentru asta s-au bătut Şiman şi Varga!

UPDATE 16.10: Vasile Şiman a comentat pentru FANATIK disputa cu Dacian Varga. ”Hai, domnule, cum naiba să mă bată pe mine Varga?! Nu am ce să comentez mai mult. Iar dacă el spune că nu a...
Autor: Andrei Trifan | 17.09.2013 | 15:42
Foto EXCLUSIV / Pentru asta s-au bătut Şiman şi Varga!

UPDATE 16.10: Vasile Şiman a comentat pentru FANATIK disputa cu Dacian Varga. ”Hai, domnule, cum naiba să mă bată pe mine Varga?! Nu am ce să comentez mai mult. Iar dacă el spune că nu a semnat acel contract, să-l conteste. Normal că a semnat el, cine altcineva?”.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul Dacian Varga l-a bătut crunt pe Vasile Şiman, patronul Sportului Studenţesc, în curtea Federaţiei, anunţă gsp.ro.

Varga a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK: “Şiman a venit cu un alt act fals la FRF, a vrut să îmi înregistreze un alt contract, era trecut numele unui om, director executiv care nu mai e la club de un an şi jumătate! În contractul pe care l-aş fi semnat pe 30 iulie aveam un salariu şi mai mic decît acum, de 4.000 de euro, în loc de 5.000 de euro pe lună cît aveam pînă acum! E un fals ordinar! Mi-a zis, rîzînd ironic, că dacă sînt şmecher să ies la bătaie! Am ieşit! Normal că m-am enervat şi ne-am luat la îmbrînceli! I-am şi zis: «Nu ţi-e ruşine nesimţitule, să vii iar cu d-astea?»”

ADVERTISEMENT

Varga a anunţat că va înainta o plîngere penală împotriva lui Şiman pentru fals în acte, sub semnătură privată!

www.fanatik.ro

ADVERTISEMENT

www.fanatik.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!