Variantă inedită pentru Jose Mourinho! Revine în Premier League, dar nu la echipele din Top 6

Ionut Neamţu    Traian Terzian   
în Premier League
09/06/2019, 12:47
Variantă inedită pentru Jose Mourinho! Revine în Premier League, dar nu la echipele din Top 6 GALERIE FOTO
Jose Mourinho este la un pas de revenirea în Premier League, dar varianta pe care o are este una inedită

Presa engleză scrie că antrenorul Jose Mourinho este la un pas de revenirea în Premier League, dar varianta pe care o are este una inedită, iar oferta nu este de la o formație din primele șase ale csampionatului. Tehnicianul portughez este liber de contract de la sfârșitul anului trecut, atunci când a fost demis de la Manchester United și înlocuit cu norvegianul Ole Gunnar Solskjaer.

Variantă inedită pentru Jose Mourinho

Numele lui Jose Mourinho a fost vehiculat pe la mai multe echipe în ultima perioadă, dar cotidianul brtitanic The Mirror notează că portughezul are pe masă o variantă inedită. ”The Special One” ar putea ajunge la Newcastle United, club care este pe cale să devină o nouă forță în Premier League. ”Coțofenele” și-au schimbat proprietarul în această vară, clubul ajungând pe mâna unui consorțiu din Emiratele Arabe Unite.

Noul proprietar al celor de la Newcastle United este Sheikh Khaled bin Zayed Al Nehayan, nimeni altul decât vărul lui Sheikh Mansour, omul care a făcut din Manchester City un club cu mari performanțe. Conform publicațiilor britanice, fostul proprietar al ”coțofenelor”, Mike Ashley, a acceptat oferta arabilor care se ridică la aproximativ 400 de milioane de euro.

Jose Mourinho îi aplaudă pe spectatorii de pe Old Trafford după un meci Manchester United – Everton

Newcastle, transferuri de top în această vară

Prima mutare a arabilor ar fi demiterea lui Rafael Benitez din funcția de manager și aducerea lui Jose Mourinho pe banca tehnică. Portughezul, care și-a exprimat în mai multe rânduri faptul că i-ar plăcea să revină în Premier League la un club cu aspirații înalte, este considerat de noii patroni cea mai bună variantă pentru progresul echipei. De remarcat este faptul că în cariera sa Mourinho nu a câștigat niciun meci din cele șapte jucate pe terenul celor Newcastle, nici cu Chelsea Londra și nici cu Manchester United, plecând de patru ori învins.

Schimbarea de proprietar de la Newcastle United a aruncat piația transferurilor în aer, jurnaliștii speculând că cea mai importanță țintă a conducătorilor ”coțofenelor” o reprezintă noul star al fotbalului mondial, atacantul formației Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe. Pe lista de achiziții a englezilor se mai află Juan Mata, liber de contract după despărţirea de Manchester United, Danny Wellbeck de la Arsenal Londra, portarul Alphonse Areola de la PSG și fundaşul Jetro Willems de la Eintracht Frankfurt.

Închide ×