Fotbal intern

O nouă variantă despre problemele lui Florinel Coman: ”Este foarte simplu de verificat”

24.02.2021 | 12:17
O noua varianta despre problemele lui Florinel Coman Este foarte simplu de verificat
ADVERTISEMENT

Fostul conducător al clubului Steaua București, Marcel Pușcaș, a lansat o variantă uluitoare despre problemele pe care le are Florinel Coman cu permisul auto și crede că jucătorul a fost susținut să obțină acel act din Ucraina.

Vedeta roș-albaștrilor s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins circulând cu viteză excesivă pe autostradă și nu avea un carnet de conducere valabil în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a confirmat dezvăluirile FANATIK privitoare la discuția pe care a avut-o cu Florinel Coman. Jucătorul a fost cel care l-a sunat pe patron pentru a-și cere scuze după scandalul cu Poliția.

O nouă variantă după ce Florinel Coman a avut probleme cu permisul auto

”Sigur că au mai fost situații și nu puține. Ideea esta alta, faptul că am impresia că cineva l-a încurajat să obțină acel permis. Este foarte simplu de verificat dacă a fost în Ucraina și a participat la vreun examen, cazul este de fals în acte”, este varianta lansată de Marcel Pușcaș după problemele cu permisul pe care le-a avut Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

”S-ar putea să fie și alți jucători, alți sportivi, în această situație. Cineva l-a încurajat și i-a făcut rost de acel permis. Acel cineva nu a făcut acest lucru doar pentru Florinel Coman. Patronul a spus că nu e nicio problemă, o să-i mărească salariul… care e legătura?”, a declarat Pușcaș la Pro X.

Florinel Coman are parte de un sezon de coşmar la FCSB. După accidentarea de lungă durată care l-a ţinut pe tuşă în startul sezonului, fotbalistul are acum probleme cu legea. FANATIK îţi prezintă cum îi poate fi afectat transferul în străinătate.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat despre discuția pe care mijlocașul, poate jucătorul la care Becali ține cel mai mult, a avut-o cu patronul său în seara de după eveniment. Florinel Coman și-a cerut scuze pentru tot ce s-a întâmplat, dar a suportat și muștruluiala pe care Gigi Becali i-a făcut-o privind problemele sale din ultima vreme, cele mai multe legate de viața extrasportivă.

Florinel Coman a devenit pieton după ce a fost surprins circulând cu 165 de km/oră pe Autostrada Soarelui, iar poliţia i-a întocmit şi dosar penal pentru conducere a unui autoturism fără permis. FANATIK a aflat cine este şoferul de lux al vedetei FCSB.

ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București au avut un mesaj ironic pentru Florinel Coman, după de atacantul de la FCSB a prezentat un permis de conducere care nu este recunoscut în România.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 14,00 este cota pentru „scor corect 2-1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT