Fotbal intern

Varianta uluitoare lansată de DDB: Pablo Cortacero, marioneta lui Gigi Becali?

14.01.2021 | 10:34
Varianta uluitoare lansata de DDB Pablo Cortacero marioneta lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București implicați în Proiectul DDB nu exclud varianta uluitoare ca în spatele investitorului spaniol Pablo Cortacero să se afle finanțatorul rivalei FCSB, Gigi Becali.

Suporterii ”câinilor” pun presiune tot mai mare pe Cortacero pentru ca acesta să renunțe la acțiuni, din cauza neplății datoriilor și a promisiunilor neonorate.

ADVERTISEMENT

Într-o analiză făcută pentru FANATIK, fostul antrenor și jucător dinamovist Cornel Dinu se declară siderat atunci când se gândește la ceea ce a ajuns să se întâmple în Ștefan cel Mare

Gigi Becali, acuzat de fanii din DDB că se află în spatele lui Pablo Cortacero

”Există varianta ca în spatele băieților ăștia să fie Gigi Becali, care vrea să se răzbune pentru coregrafia cu City. La ceea ce se întâmplă în momentul ăsta la Dinamo, poate să fie oricine. Gigi are bani, își permite, a fost lovit rău de tot cu coregrafia aia. Poate să fie el, poate să fie oricine, oricât de fantasmagoric ni s-ar părea asta”, este varianta expusă de DDB cu privire la faptul că în spatele lui Pablo Cortacero s-ar afla Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Ar fi o lovitură de imagine pentru Gigi Becali și steliști. Oricine ar fi în spatele băieților ăstora, este bine să se oprească, să stea de vorbă cu noi și să ne dea clubul. Dacă domnul Negoiță poate să ne ajute, ar fi bine să o facă”, a declarat Daniel Șendre, purtător de cuvânt al DDB, pentru gsp.ro.

Cosmin Contra, luat la țină de suporterii dinamoviști

De furia fanilor dinamoviști nu a scăpta nici fostul antrenor Cosmin Contra, acesta fiind acuzat că nu renunță la banii pe care îi are de primit de la Dinamo, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, în ciuda faptului că știe problemele financiare de la club și faptul că suporterii sunt singurii care mai susțin echipa.

ADVERTISEMENT

”Cosmin Contra, cu 360.000 euro pe sezon, nu vrea să renunțe la nimic din ce are de primit de la Dinamo. Nu vrea să renunțe la nimic din banii care i se cuvin pentru perioada în care a lucrat la Dinamo. El știe foarte bine cine sunt cei care dau bani.

Ionuț, din Ploiești, care a cumpărat într-o zi un bilet de 5 lei și a zis că ‘îmi pare rău, sunt cu cardul pe 0, atât mi-am permis astăzi’. Este un alt băiat care face livrări, a primit 100 de lei pentru mâncarea care valora 45 și restul de 55 de lei a zis că îi bagă în bilete. De la oamenii ăștia vrea Contra bani. Nu renunță la nimic.

ADVERTISEMENT

Contra, care e dinamovist, care și-a redactat contractul în limba engleză, deși este român. A știut ce să facă pentru ca în orice moment să aibă posibilitatea să rupă contractul cu Dinamo unilateral. Exact când l-a luat durerea în piept asta a făcut, a plecat, și acum își cere banii de la băieții ăia care livrează”, a mai spus Șendre.

ADVERTISEMENT