Sport

Variantele lui Sorin Cârțu pentru finalul de sezon al Universității Craiova: ”Ori luăm titlul, ori terminăm pe locul al treilea”

Universitatea Craiova nu a renunțat încă la gândul că poate câștiga titlul în Casa Pariurilor Liga 1, iar Sorin Cârțu vede două variante pentru acest final de sezon.
26.04.2022 | 12:13
Variantele lui Sorin Cartu pentru finalul de sezon al Universitatii Craiova Ori luam titlul ori terminam pe locul al treilea
Universitatea Craiova nu a renunțat încă la gândul că poate câștiga titlul în Casa Pariurilor Liga 1, iar Sorin Cârțu vede două variante pentru acest final de sezon. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii s-au distrat cu FC Argeş, scor 4-0, în prima etapă din returul play-off-ului și speră în continuare că vor reuși să câștige trofeul.

Sorin Cârțu vede două variante pentru Universitatea Craiova în finalul de sezon

Încântat de victoria categorică a Universității Craiova la Pitești, Sorin Cârțu a analizat șansele la titlu ale echipei lui Laurențiu Reghecampf și a dat două variante pentru finalul sezonului, una fericită pentru olteni și alta mai puțin așteptată.

ADVERTISEMENT

”A fost o zi super. Ne-am deplasat şi am avut o victorie confortabilă. Jocul a fost frumos, spectaculos. Am oferit spectacol celor care au stat acasă şi s-au uitat la televizor. Cred că suntem echipa cu cele mai multe goluri din campionat. E o tactică spectaculoasă propusă de Reghe şi executată de băieţi.

Să sperăm că mergem în continuare pe această linie şi să oferim bucurie oamenilor care ne iubesc şi aşteaptă maxim. De aia, ca să spunem aşa, suntem în asociere cu Craiova Maxima. Nu ne gândim foarte mult la titlu.

ADVERTISEMENT

La cum decurg lucrurile, ori luăm titlul, ori terminăm pe locul al treilea. Pe FCSB nu o văd să se încurce. Riscul este când ajung la noi. Au cu FC Argeş şi Voluntari. Ori sărim direct pe locul 1, ori tot acolo suntem. Suntem preocupaţi de finala Cupei. Vrem să remontăm handicapul cu Sepsi”, a declarat Cârțu, pentru as.ro.

Președintele oltenilor vrea să fie detronat

Actualul președinte al Universității Craiova este ultimul antrenor care a adus titlul în Bănie și își dorește cu ardoare ca Laurențiu Reghecampf să reușească o performanță similară în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

”În ’90-’91 am luat campionatul. Eu le-am dorit la toţi care au venit să îl ia. Şi Mangia, şi Papură, şi Bergodi şi Reghe. Îmi doresc să fie unul care să mă detroneze, dacă eram pe un tron. Îi aştept, mai ales acum să sunt în funcţia de preşedinte”, a încheiat Cârțu.

Reghe nu se gândește la titlu

Jucătorii Universității Craiova sunt conștienți de faptul că este foarte greu să câștige titlul, pentru că au de recuperat 6 puncte față de CFR Cluj și 4 față de FCSB, dar își propun să câștige toate întâlnirile până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

La rândul său, antrenorul Laurențiu Reghecampf a mărturisit că nu se gândește la titlu și admite că obiectivul principal al Universității Craiova în această stagiune îl reprezintă câștigarea Cupei României.

În ultimele patru etape a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, oltenii vor întâlni acasă FC Voluntari, FCSB și Farul Constanța, iar în deplasare vor juca împotriva campioanei en-titre CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,70 este cota pentru „ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT