Sport

Variantele propuse de FRH pentru reluarea sezonului! CSM București, program infernal cu 12 meciuri în 22 de zile

15.04.2020 | 18:04
Variantele propuse de FRH pentru reluarea sezonului CSM Bucuresti program infernal cu 12 meciuri in 22 de zile
ADVERTISEMENT

Federația Română de Handbal își dorește ca actualul sezon să se încheie pe teren, motiv pentru care a propus mai multe variante pentru încheierea sezonului, conform prosport.ro.

Variantele propuse de Federația Română de Handbal pentru reluarea sezonului

Sezonul de handbal feminin ar urma să fie reluat pe data de 5 iunie, cu cele două sferturi de finală rămase din Cupa României, în timp ce la handbal masculin sezonul se poate relua pe data de 31 mai, cu restanțele dintre AHC Potaissa Turda – CS Dinamo București și SCM Poli Timișoara – CS HC Buzău 2012.

ADVERTISEMENT

Propunerile FRH:

  • 5-7 iunie: Turneul Final Four (sferturile SCM Rm. Vâlcea – Dunărea Brăila, CSM București – CSM Slatina plus semifimale și finale. S-au calificat deja Gloria Buzău și Rapid București)
  • 10-12 iunie: restanța AHCM Slobozia – CSM București (10 iunie); Etapa a 20-a (11 iunie); Etapa a 21-a (12 iunie)
  • 15-21 iunie: etapele 23 și 26 desfășurate normal, în săptămâna în care Vâlcea și CSM București au programate sferturile de finală. În aceste runde, SCM și CSM ar fi trebuit să evolueze cu Corona Brașov, exclusă din campionat. Rămân două restanțe, Vâlcea – Gloria Buzău și Gloria Bistrița – CSM București, care se vor juca la încheierea celui de-al doilea turneu
  • 24-27 iunie: Etapele 22, 24 și 25 în cadrul unui turneu de sală (24-26 iunie): În 27 iunie se vor juca restanțele Vâlcea – Gloria Buzău și Gloria Bistrița – CSM București

Alexandru Dedu a vorbit despre variantele pentru încheierea sezonului în Liga Naţională de handbal:

Alexandru Dedu a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit despre variantele pentru încheierea sezonului în Liga Națională de handbal:

ADVERTISEMENT

Acest sezon nu va fi încheiat doar dacă nu avem fizic cum să o facem şi asta ar însemna să mergem departe în vară până aproape de începutul sezonului viitor. Avem unele scenarii, însă totul depinde de când se va încheia pandemia de coronavirus.

Ne dorim ca acest campionat să se termine pe teren din foarte multe puncte de vedere. Încercăm să găsim toate scenariile ca dată, ca şi modalitate de competiţie pentru treaba asta. O să ajungem şi o să vedem în funcţie”.

ADVERTISEMENT

„În funcţie de când se va termina treaba asta, vom găsi o modalitate prin care echipele să aibă acelaşi număr de meciuri şi să se termine echitabil pe teren”, a mai spus președintele FRH pentru FANATIK.