News

Vârtej pe o plajă plină de turiști din Italia. Oamenii au fugit panicați VIDEO

Autor: Alexa Serdan | 14.07.2019 | 15:36
Vârtej pe o plajă plină de turiști din Italia. Oamenii au fugit panicați VIDEO
Un vârtej s-a format pe o plajă din Italia. Zeci de oameni surprinși de fenomenul meteo au fugit terorizați. Sursa foto: captură video

Un vârtej s-a format pe o plajă din sudul Italiei, sâmbătă, 14 iulie. Turiștii surprinși de fenomenul meteo au fugit panicați de pe plajă. Momentul a fost filmat de un amator care se afla în interiorul unui restaurant.

Turiștii de pe o plajă din Italia au fugit panicați din cauza unei tornade

Un vârtej s-a format pe coasta napoletană, în sudul Italiei, între Licola și Varcarturo. Vijelia a lovit brusc plaja pe care se aflau zeci de turiști. Oamenii aflați pe plaja de la Litorale Dimizio au fugit panicați din calea vârtejului.

Momentul vijeliei a fost filmat de un cameraman amator. În imagini se observă cum vârtejul spulberă umbrele, șezlonguri, dar și obiectele pe care le-au lăsat în urma loc. Turistul care a filmat tot evenimenul se afla într-un restaurant în care s-au adăpostit și ceilalți.

Zeci de oameni au fost surprinși de fenomenul meteo și au fugit panicați din calea vârtejului. Turiștii au reușit să se refugieze în restaurantele și clădirile de pe plajă. Cea mai afectată zonă a fost Lido Gallo. Aici 10 persoane au fost rănite ușor, iar un copil s-a ales cu zgârieturi în haosul de pe plajă, potrivit TG COM 24.

Tornado in Campania

#⚠??TORNADO IN #CAMPANIAUna #tromba marina ha colpito una spiaggia pochi minuti fa a #Castel #Volturno, sul Litorale Domizio (in provincia di #Caserta), nei pressi del Lido Gallo dove si trovavano centinaia di bagnanti. Diversi i feriti come vedete interessati in pieno dal vorticeVideo di Giuseppe Nicodemo – Tornado in Italia e Rete Meteo Amatori –

Gepostet von Rete Meteo Amatori am Samstag, 13. Juli 2019

Mărturiile șocante ale persoanelor surprinse de vijelie

„Șezlongurile și umbrelele, din cauza vântului foarte puternic, au devenit adevărate arme”, a declarat Augustino di Somma administratorul unei plaje, martor la incident. „De îndată ce am văzut acest nor negru am realizat că nu promite nimic bun”, a mai spus administratorul.

Vijelia a produs numeroase pagube, umbrelele și șezlongurile au zburat în toate direcțiile și s-au rupt. În acest moment nu se poate estima suma la care se ridică daunele materiale. „Lucrăm să punem lucrurile în ordine și să reparăm ceea ce este posibil.”, a încheiat Augustino di Somma.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!