Fotbal international

Vărul lui Ionuț Radu a semnat cu o formație de Serie A! Contractul este pentru trei sezoane

25.07.2019 | 19:16
Varul lui Ionut Radu a semnat cu o formatie de Serie A Contractul este pentru trei sezoane

Reinaldo Radu, vărul lui Ionuț Radu, a semnat cu Parma Calcio, formație de Serie A. Tânărul fundaș dreapta a fost transferat de la Villarreal, echipă pentru care a evoluat până în prezent, el fiind în componența formaţiei de juniori. Astfel, acesta va ajunge în Serie A, campionat în care evoluează și Ionuț Radu pentru Genoa.

A semnat pe trei ani

Vărul lui Ionuț Radu, Reinaldo, a semnat pe trei ani cu Parma Calcio și momentan nu va intra în vederile antrenorului Roberto D Aversa pentru a juca în prima echipă și va evolua pentru echipa de tineret a italienilor. Reinaldo Radu are 17 ani și este component, la rândul său, al echipei naționale U17 a României.

El îl are ca impresar pe Crescenzo Cecere, cel care îi reprezintă interesele și lui George Pușcaș, atacantul naționalei de tineret a României și al lui Internazionale Milano. Anunțul transferului fundașului dreapta a fost făcut astăzi de jurnalistul italian Gianluca Di Marzio.

Vărul lui Ionuț Radu a semnat cu o formație de Serie A! Contractul este pentru trei sezoane
Vărul lui Ionuț Radu a semnat cu o formație de Serie A! Contractul este pentru trei sezoane

Duel al verilor Radu în Serie A

Dacă Reinaldo Radu își va impresiona antrenorii și își va câștiga șansa de a juca pentru echipa mare a Parmei în Serie A, putem asista la un moment unic, urmând să vedem un meci între Genoa, echipa la care este împrumutat Ionuț Radu și Parma la care s-a transferat Reinaldo Radu.

Ionuț Radu a fost răscumpărat de Internazionale Milano, după evoluțiile spectaculoase ale acestuia atât în Serie A cât și la Campionatul European de tineret desfășurat în Italia şi San Marino. Chiar dacă a fost răscumpărat, milanezii l-au mai lăsat încă un sezon la Genoa, pentru a căpăta mai multă experiență.

  • 1 meci a jucat Reinaldo Radu pentru naționala U17 a României
Tags: