ADVERTISEMENT
Hotnews

Vărul lui Marius Tucă, SNOPIT de ţigani în stradă

Un fost politist din Satu Mare, Matei Mărgărit, a fost snopit în bătaie de doi membrii ai clanului Romi Ţiganu, fiind salvat doar de intervenţia mascaţilor....
Autor: Mirela Apostol | 10.08.2014 | 08:50
Vărul lui Marius Tucă, SNOPIT de ţigani în stradă

Potrivit voceatransilvaniei.ro, ex-poliţistul Matei Mărgărit a intenţionat să vândă o maşină membrilor unui cunoscut clan ţigănesc din Satu Mare. Mărgărit a primit un avans de 800 de euro, iar vineri a fost chemat în parcarea supermarketului Kaufland pentru a primi diferenţa de bani. Membrii clanului i-au spus că trebuie să meargă la ei acasă.

ADVERTISEMENT

În vila clanului i-au spus că nu-i mai dau niciun euro, moment în care Matei Mărgărit le-a zis că îşi ia maşina.

Avocatul a fost scos afară din casă cu forţa, iar în plină stradă a fost bătut cu bestialitate de doi din membrii clanului, fiind lovit cu pumnii şi picioarele timp de minute bune. Întreaga scenă s-a întâmplat sub ochii copilului său, care are mai puţin de zece ani. Matei Mărgărit a fost găsit într-o baltă de sânge, cu umărul dislocat şi mai multe răni la nivelul feţei.

ADVERTISEMENT

Bătăuşii au fost duşi la sediul IPJ Satu Mare pentru cercetări.

Matei Mărgărit este un personaj controversat în Satu Mare. Fost poliţist, a fost dat afară după ce a fost acuzat de mai multe nereguli. Este văr cu Marius Tucă, directorul cotidianului Jurnalul Naţional.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!