Fotbal intern

Vărul Simonei Halep a debutat în Liga 2! Ce a făcut la primul meci

18.08.2019 | 15:57
Varul Simonei Halep a debutat in Liga 2 Ce a facut la primul meci

Dimciu Halep, vărul Simonei Halep, a debutat în Liga 2, reuşind să joace 24 de minute. Fotbalistul de 19 ani a fost introdus pe teren în minutul 64 la Farul Constanţa, în meciul cu Concordia Chiajna, fiind împrumutat de la Viitorul până la finalul sezonului 2019-2020.

Vărul Simonei Halep, palmares de invidiat înainte de debutul în Liga 2

Vărul Simonei Halep a jucat la echipa U19 a Viitorului înainte să debuteze în Liga 2. În vară, Dimciu Halep a câştigat Supercupa României U19 cu Viitorul, la doar câteva zile după ce dobrogenii au triumfat în Liga Elitelor U19. Echipa academiei lui Gică Hagi reuşind să se califice în UEFA Youth League 2019-2020.

Dimciu Halep va rata prezenţa la UEFA Youth League 2019-2020, după ce a fost împrumutat la Farul Constanţa până la finalul sezonului. În primul meci jucat în Liga 2, fotbalistul de 19 ani a încercat câteva acţiuni, însă nu a putut să treacă de fundaşii Concordiei Chiajna.

Vărul Simonei Halep a debutat în Liga 2
Vărul Simonei Halep a debutat în Liga 2

Dimciu Halep a câştigat Supercupa României U19 în aceeaşi zi în care Simona Halep triumfa la Roland Garros

Primul mare succes din cariera lui Dimciu Halep a venit în 2018, când a câştigat Supercupa României U19 cu Viitorul. Succesul a coincis cu triumful Simonei Halep la Roland Garros, când a învins-o în finală pe Sloane Stephens.

Anul acesta, Dimciu Halep a cucerit trofeul în ziua în care se juca finala turnelui Roland Garros 2019, însă Simona Halep nu a mai ajuns în ultimul act. “Ar fi un lucru foarte frumos. La fel ca anul trecut, când a câştigat Roland Garros, noi am câştigat Supercupa în aceeaşi zi. Ar fi foarte frumos să se întâmple şi anul acesta”, spunea Dimciu Halep înainte să câştige a doua Supercupă a României din carieră.