Vărul Simonei Halep poate debuta la FCSB în meciul din Liga 1! Pintilii l-a convocat pentru confruntarea cu FC Argeş

Gabriela Gheorghe   
în FCSB
19/09/2020, 19:48
Vărul Simonei Halep poate debuta la FCSB în meciul din Liga 1! Pintilii l-a convocat pentru confruntarea cu FC Argeş
Dimciu Constantin Halep in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Dinamo Zagreb din Liga Campionilor la tineret, disputat pe stadionul Central din Ovidiu, marti, 2 octombrie 2018. © FOTO: Sport Pictures

FCSB are multe probleme înainte de jocul cu FC Argeș din runda cu numărul 4 a campionatului. Formația are o mulțime de jucători infectați cu coronavirus.

După ce la jocul din Europa League au avut numai 14 jucători disponibili, bucureștenii trebuie să trimită pe teren mulți fotbaliști tineri la jocul cu FC Argeș. Vărul Simonei Halep, Dimciu Halep, ar putea fi la primul meci pentru echipa lui Gigi Becali.

FCSB a luat recent doi fotbaliști. Fostul portar al lui Dinamo, Cătălin Straton și Daniel Graovac de la Astra au ajuns la echipa din București.

Pintilii va băga mai mulţi copii pe teren cu FC Argeş

Mihai Pintilii a trebuit să improvizeze extrem de mult la jocul cu sârbii din Europa după ce nouă fotbaliști au fost infectați cu covid-19. În partida cu piteștenii va trebui să evolueze cu mulți copii.

Printre fotbaliștii convocați de Pintilii va fi și vărul Simonei Halep. Dimciu Halep este un jucător în vârstă de 20 de ani, iar în stagiunea trecută a evoluat pentru Farul Constanța. El nu a semnat un nou contract cu echipa dobrogeană așa că a ajuns la FCSB.

Care sunt oamenii de la FCSB ce au coronavirus?

„Dimciu este un jucător tânăr, un fotbalist bun, care are potențial. I s-a terminat contractul cu noi și de aceea a plecat la FCSB.

Aș fi vrut să discut cu el înainte, dar nu am putut din cauza pandemiei de COVID-19. Ne-am limitat doar la un minim necesar. Așa că acum nu-mi rămâne decât să-i urez succes la FCSB”, a declarat Ciprian Marica, președintele Farului, despre jucător.

18 infectați cu coronavirus are FCSB-ul. Cei nouă oficiali cu covid-19 sunt: Ovidiu Kurti (kinetoterapeut), Marius Popa (antrenor de portari), Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team-manager) și Mihai Stoica.

Jucătorii care au coronavirus sunt: Andrei Vlad (portar), Andrei Miron (fundaș central), Iulian Cristea (fundaș central), Ovidiu Popescu (mijlocaș), Ionuț Vînă (mijlocaș), Darius Olaru (mijlocaș), Florin Tănase (mijlocaș), Andrei Pandele (mijlocaș), Sergiu Buș (atacant).

 

 

Închide ×