Sport

Cum poate da România lovitura după accidentarea Cristinei Neagu. “Ăsta poate să fie plusul din toată povestea asta urâtă!”

15.12.2018 | 08:06
Cristina Vărzaru, despre cum poate da lovitura România după accidentarea Cristinei Neagu
ADVERTISEMENT

Echipa naţională a României de handbal feminin a fost învinsă de Rusia, scor 22-28, iar “tricolorele” lui Marin Ambros au ratat ocazia de a disputa finala Campionatului European din Franţa. Cristina Vărzaru a vorbit despre evoluţia naţionalei României şi a dezvăluit cum poate antrenorul spaniol să dea lovitura după accidentarea suferită de Cristina Neagu la meciul pierdut în faţa Ungariei , scor 29 – 31.

Cristina Neagu va lipsi cel puţin 6 luni după accidentarea suferită în meciul cu Ungaria, ultimul din grupele principale ale Campionatului European din Franţa. Liderul naţionalei României a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul drept şi nu va mai putea juca în acest sezon. Astfel, Cristina Vărzaru crede că Marin Ambros poate să profite de pe urma acestei accidentări şi să aducă sub “tricolori” jucătoare tinere care să încerce să o înlocuiască pe cea mai bună handbalistă din lume.

ADVERTISEMENT

Cristina Vărzaru ştie cum poate da România lovitura după accidentarea Cristinei Neagu

“Am trăit intens meciul, ca toată lumea. După prima repriză fetele ne-au dat speranţa că putem să câştigăm, însă în repriza a doua a fost foarte greu. E foarte greu să câştigi un meci dacă înscrii 5 goluri într-o repriză. Indiferent care va fi rezultatul, eu sunt foarte mulţumită de naţionala României. Cât de greu a fost fără Cristina? Păi, atât de greu pe cât s-a văzut. Era de departe în TOP 3 jucătoare din lume. Ar fi lipsit oricărei echipe. Datorită clasării la acest Campionat European nu vom avea calificări la Campionatul Mondial ceea ce îi va permite lui Ambros să pregătească echipa. Nu o are pe Cristina, dar vor veni alte jucătoare tinere care să o înlocuiască şi cred că ăsta poate să fie plusul din toată povestea asta urâtă cu accidentarea Cristinei. Cred că putem să venim cu medalia de bronz acasă. Cred în această echipă de luptătoare”, a declarat Cristina Vărzaru pentru Pro TV.

Cristina Vărzaru în perioada când juca pentru echipa naţională de handbal a României

Rusia – România, scor 28-22, în prima semifinală a turneului final al CE de handbal feminin.