Fotbal intern

Vasi Geambazi chiar face transferuri la FCSB! “A stat o săptămână acolo şi a luat patru jucători!”

15.08.2018 | 14:47
Vasi Geambazi chiar face transferuri la FCSB A stat o saptamana acolo si a luat patru jucatori

Vasi Geambazi se ocupă şi de transferurile pe care le face FCSB. Patronul din acte al vicecampioanei României l-a impresionat pe Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal). Acesta susţine că Vasile Geambazi a participat la un turneu, acolo unde a stat o săptămână.

Mai mult, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Vasile Geambazi, patronul din acte de la FCSB, a urmărit timp de o săptămână mai mulţi tineri jucători care au participat la un turneu din Braşov, iar patru dintre aceştia au fost luaţi de oficialul “roş-albaştrilor” la vicecampioana României. Despre ceea ce face la baza din Berceni a FCSB-ului a vorbit şi Vasile Geambazi într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO, acolo unde a comentat şi despre relaţia cu Gigi Becali.

Vasi Geambazi chiar face transferuri la FCSB

“Vasi a fost la Braşov la un turneu, a stat o săptămână acolo, a luat la FCSB patru de fug ca dracii. Am văzut acolo câţiva puşti de echipa naţională”, a spus Dumitru Dragomir, conform Pro X.

Dumitru Dragomir a comentat şi în legătură cu decizia FRF de a modifica regula Under 21 din sezonul 2019 – 2020, atunci când echipele din Liga 1 Betano vor fi nevoite să introducă pe teren din primul minut minim doi jucători U21, iar unul dintre aceştia trebuie să rămână pe teren pe tot parcursul partidei. “Regula cu 2 jucători U21 e pripită, nicăieri în lume nu mai este aşa ceva. Unu e ok, dar doi sunt prea mulţi. “

Vasile Geambazi, lăudat de Stăncioiu şi Bratu

Vasile Geambazi a acordat un interviu pentru FANATIK.RO în biroul său de la baza din Berceni
Vasile Geambazi a acordat un interviu pentru FANATIK.RO în biroul său de la baza din Berceni

Dumitru Dragomir nu este singurul om din lumea fotbalului românesc care l-a lăudat pe Vasile Geambazi. Eduard Stăncioiu, fostul portar de la FCSB, a făcut dezvăluiri incredibile despre patronul din acte al vicecampioanei României. Conform spuselor lui Stăncioiu, Geambazi a muncit cot la cot cu angajaţii care se ocupau de deszăpezirea gazonului.

”E un băiat deosebit. M-a impresionat foarte tare, spre exemplu, astă-iarnă. Când erau nămeții ăia mari și nu aveam unde să ne antrenăm, s-a urcat imediat într-un buldozer și a ras jumătate de teren. E senzațional, foarte muncitor, modest… E foarte prins în ce face acolo, investește timp și resurse în academie. Vă spun totul arată la superlativ și nu sunt simple vorbe. Baza de pregătire din Berceni este una la cote extrem de ridicate. Au planuri foarte mari acolo”a spus Stăncioiu pentru o emisiune de sport.

Vasile Geambazi a fost lăudat şi de Florin Bratu, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti. ”Vasi (n.r. patronul din acte de la FCSB, Vasile Geambazi) chiar există în viața echipei, este un tip pe  care-l cunosc. Este foarte preocupat de activitatea sa, stă la baza din Berceni aproape 24 de ore din 24 și face o treabă foarte bună. Trebuie menționat că ei acum sunt într-un proces de formare, pentru că această academie a fost dată în folosință de un an. Trebuie felicitați cei de la FCSB, pentru că, iată, au reușit să ajungă în finala Cupei României U19 într-un an. Iar faptul că au pierdut nu reprezintă deloc un eșec”,a spus Bratu.