Fotbal intern

Vasi Geambazi, despre războiul cu CSA: “Ce v-a făcut Becali?”

25.05.2018 | 20:04
Vasi Geambazi despre razboiul cu CSA Ce va facut Becali
ADVERTISEMENT

Noul patron al FCSB, Vasi Geambazi, despre războiul cu CSA Steaua. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO, noul şef al vicecampioanei României a vorbit despre disputa pe care Gigi Becali o are cu Armata, dusă prin juristul acestora, Florin Talpan.

Înainte de toate, Geambazi spune că Florin Talpan este un profesionist, însă nu este de acord cu acest război: “Ce război aveți, măi băieți? Ce-a făcut Becali? V-a luat o echipă, a continuat activitatea, v-a luat-o de pe locul… eram copil pe vremea aia, cred că era pe 7, 8 și v-a dus-o 11 ani la rând în grupele europene, a ținut steagul sus, da?

ADVERTISEMENT

Vasi Geambazi, despre războiul cu CSA: “Ce prejudicii ţi-am creat?”

Toată lumea știe, spune România, spune Steaua, Steaua, Steaua. S-a dus CFR Cluj direct în grupele Champions League, s-a dus Urziceniul, s-a dus Oțelul, da?, pe meritele lui Steaua, pe punctele făcute de Steaua, da? Nu poți să zici că ți-am creat prejudicii, ce prejudicii ți-am creat? Că ți-am ținut în viață numele Steaua București?

Omul își face meseria. Asta-i linia pe care o vede el… De-aia multinaționalele funcționează, pentru că multinaționalele, indiferent de domeniu, atenție!, au în consiliul de administrație și un doctor, și un psiholog, și un jurist, și un finanțist, da? Trebuie să vină și cineva din afara domeniului să spună cum se vede din afară”, a spus Vasile Geambazi.

ADVERTISEMENT

După ce Răzvan Burleanu a câştigat încă un mandat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, Gigi Becali a anunţat că renunţă la fotbal, iar de FCSB se va ocupa nepotul său, Vasile Geambazi: ”Nu mă mai implic, nu mai am niciun fel de tangență. Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atât timp cât se întâmplă ce se întâmplă în fotbal, când e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat această hotărâre. Mâine apare comunicatul. Clubul va trimite la Federație și la Ligă hotărârea mea, ca să nu mai fiu considerat factor de decizie la Steaua. Asta am decis, după ce a ieșit Burleanu președinte. Dacă vreți este și un protest, dacă ne comandă fotbalul feminin și futsalul…Nu mai vreau să mă pronunț și să fac păcate. Un lucru este clar. E clar că a avut sprijin (Burleanu – n.r.) și de la dânșii (n.r. – SRI). Eu spun ce am citit. E clar că s-a folosit și de funcție”.

Vasi Geambazi, despre războiul cu CSA
Vasi Geambazi, despre războiul cu CSA