Fotbal intern

Vasi Geambazi, lăudat: “Trăiește la baza de la Berceni. De multe ori doarme acolo”

31.05.2018 | 11:45
Vasi Geambazi laudat Traieste la baza de la Berceni De multe ori doarme acolo

Vasi Geambazi, lăudat de italianul Massimo Pedrazzini. Coordonatorul tehnic al Academiei FCSB a vorbit despre patronul din acte al vicecampioanei României şi activitatea pe care o depune în cadrul bazei de la Berceni.

Pe lângă atribuţiile pe care le are la echipa mare, Geambazi se ocupă şi de juniorii de la Academie, după cum afirmă Pedrazzini, italianul fiind mereu cu ochii pe el:

Vasi Geambazi, lăudat: “Organizare foarte bună”

“Este o persoană foarte implicată, care trăiește la baza de la Berceni. De multe ori pe săptămână doarme acolo. Bine, baza este împreună cu afacerea lui, dar faptul că el se ocupă mai multe de FCSB decât de activitatea lui personală este un factor pozitiv. Este o persoană implicată 24 de ore din 24. Acum este cu echipa la Madrid, la un turneu internațional. Din punct de vedere administrativ este o organizare foarte bună și nu e nevoie să fie mereu șeful acolo“, a declarat Massimo Pedrazzini la un post de televiziune.

Vasi Geambazi, lăudat de Massimo Pedrazzini.
Vasi Geambazi, lăudat de Massimo Pedrazzini.

Nu doar “roş-albaştrii” îl laudă pe Geambazi. Şi Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a avut numai cuvinte pozitive la adresa nepotului lui Becali: “Vasi chiar există în viața echipei, este un tip pe care-l cunosc. Este foarte preocupat de activitatea sa, stă la baza din Berceni aproape 24 de ore din 24 și face o treabă foarte bună. Trebuie menționat că ei acum sunt într-un proces de formare, pentru că această academie a fost dată în folosință de un an. Trebuie felicitați cei de la FCSB, pentru că, iată, au reușit să ajungă în finala Cupei României U19 într-un an. Iar faptul că au pierdut nu reprezintă deloc un eșec”, a spus Bratu.