Fotbal intern

Vasi Geambazi și-a găsit o nouă iubită la o lună după divorț! Cu cine este acum nepotul preferat al lui Gigi Becali

18.04.2019 | 12:53
Nepotul preferat al finanțatorului Gigi Becali, Vasi Geambazi, și-a găsit o nouă iubită la o lună după ce a divorțat cu acte

Nepotul preferat al finanțatorului Gigi Becali, Vasi Geambazi, și-a găsit o nouă iubită la o lună după ce a divorțat cu acte. Omul în vârstă de 37 de ani care se ocupă de proiectul “FCSB Academy” și conduce din umbră Academica Clinceni, formație aflată foarte aproape de promovarea în Liga 1 Betano, s-a despărțit de soția sa, Alina, cu care are doi copii.

Vasi Geambazi și-a găsit o nouă iubită la o lună după divorț

Parteneriatul dintre Vasi Geambazi și soția sa nu a mai mers, cei doi au divorțat în urmă cu o lună, dar cel care a fost în acte mai mult timp patronul FCSB și-a găsit imediat o nouă iubită. Site-ul cancan.ro scrie că nepotul lui Gigi Becali este într-o relație cu superba brunetă Andreea Ciungan, despre care se știe că în trecut a avut o relație cu un milionar israelian.

Vasile Geambazi și Andreea Ciungan se află la început de relație și pentru moment încearcă să fie cât mai discreți, să se ferească de ochii presei și se întâlnesc pe ascuns. Noua iubită a nepotului lui Gigi Becali s-a ales cu o vilă în Pipera după relația avută cu bogătașul israelian, iar în prezent locuiește într-un imobil de lux din Capitală, situat în zona Nordului, ce valorează aproximativ 230.000 de euro.

VEZI IMAGINI AICI CU NOUA CUCERIRE A LUI VASI GEAMBAZI 

Vasi Geambazi, la un pas de promovare în Liga 1 Betano cu Academica Clinceni

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. În urmă cu aproximativ un an, pe vremea când era în acte patronul clubului FCSB, Geambazi a acordat un interviu de excepție pentru FANATIK în care a vorbit despre relația pe care o are cu unchiul său, despre faptul că a jucat fotbal la juniorii lui Dinamo, dar și despre proiectele de viitor.

În prezent, Vasile Geambazi de ocupă de conducerea clubului Academica Clinceni, din Liga 2. Ilfovenii sunt la un pas de o promovare istorică în Liga 1 Betano, având un avans de patru puncte față de Chindia Târgoviște, ocupanat locului secund, în clasamentul din Liga 2 cu zece etape înainte de finalul sezonului. Mai mult, din vară, Academica Clinceni ar urma să-și schimbe denumirea în FC Ilfov.