Sport

Vasile Buhăescu dezvăluie decizia ciudată a lui Bogdan Dumitrache din Dinamo – FC U Craiova 0-0: „Arbitrul a spus că nu a fost sigur tușierul și a preferat să nu dea gol”

Dinamo a fost aproape de victorie în Cupa României Betano cu FC U Craiova 1948, iar Vasile Buhăescu crede că a avut un gol perfect valabil.
18.10.2022 | 23:36
Vasile Buhaescu dezvaluie decizia ciudata a lui Bogdan Dumitrache din Dinamo  FC U Craiova 00 Arbitrul a spus ca nu a fost sigur tusierul si a preferat sa nu dea gol
Dinamo a ajuns la patru meciuri consecutive fără înfrângere. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să obțină un rezultat de egalitate în Cupa României Betano în fața celor de la FC U Craiova 1948, chiar dacă Ovidiu Burcă a trimis pe teren o echipă formată din mai multe rezerve.

Vasile Buhăescu consideră că Dinamo a avut un gol valabil: „Mie din teren mi s-a părut gol. Așa mi-au zis și colegii”

Atacantul venit de la CSA Steaua consideră că Dinamo a fost dezavantajată grav de centralul Bogdan Dumitrache: „Pentru noi e un rezultat bun după un joc de la egal la egal. Mie din teren mi s-a părut gol. Am avut o ocazie foarte mare. E un punct de plecare și de câteva meciuri suntem bine”.

ADVERTISEMENT

Buhăescu a dezvăluit și explicația arbitrului care a considerat că mingea nu a depășit linia porții în totalitate: „Unii colegi spun că a fost gol. Arbitrul a spus că nu a fost sigur tușierul și a preferat să nu dea gol. E un egal cu o echipă bună și trebuie să jucăm în continuare cum am făcut-o azi”.

Dinamo e pe locul 12 în campionat, însă acest rezultat îi motivează suplimentar pe „câini”: „Cu siguranță acest rezultat ne dă încredere. Noi ne-am ambiționat și trebuie să câștigăm și cu echipele din Liga 1. Și cred că am fost aproape și am făcut un joc bun”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo speră că exilul la Giurgiu se va încheia cât mai curând: „Orice meci e important pentru noi. Normal că vrei să joci cu cei mai buni și să ai suporteri mulți în tribune. Și la Giurgiu. Nu știu ce soluții avem în afară de Arcul de Triumf”, a declarat Vasile Buhăescu la finalul meciului cu FC U Craiova 1948.

Neluț Roșu vrea ca Dinamo să joace finala Cupei României Betano: „Sperăm să trecem de grupe și să jucăm finala”

Neluț Roșu debordează de optimism după ce Dinamo a scos un punct cu FC U Craiova 1948 și a fost la doar câțiva centimetri de victorie: „E interesant formatul. Să sperăm să nu se schimbe la anul. Poate să joace toată lumea, să aibă ritm. Sperăm să trecem de grupe și să jucăm finala”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central consideră de asemenea că Dinamo este pe un drum foarte bun, mai ales că situația a fost una extrem de dificilă: „Cu zece zile înainte să înceapă campionatul nu aveam niciun antrenor. Formăm un grup frumos care arată o formă din ce în ce mai bună de la meci la meci. Sper să continuăm la fel și în campionat”.

Jucătorul lui Dinamo e convins că „alb-roșiii” vor urca în clasament în campionat: „Parcă arătăm mai bine și meciurile care vin sunt foarte importante. Trebuie să obținem cât mai multe puncte și să fim acolo sus”.

ADVERTISEMENT

Roșu a făcut o declarație hilară și trebuie situația dificilă din Ștefan cel Mare: „Întrebați conducerea despre partea financiară. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren și ei la birou. Nu știu, ce să răspund. Avem promisiuni. Dacă ieșim aici pe stradă toată lumea o să ne promită”, a spus și Neluț Roșu.

ADVERTISEMENT