News

Vasile Dîncu, avertisment ferm pentru social democrați! „Acesta este cel mai mare pericol!”

Vasile Dîncu nu a ezitat și a transmis un avertisment ferm pentru social democrați!
05.09.2021 | 09:29
Vasile Dincu avertisment ferm pentru social democrati Acesta este cel mai mare pericol
ADVERTISEMENT

Scandalul din coaliția de guvernare nu-l impresionează pe Vasile Dîncu. Acesta și-a îndemnat colegii din PSD să fie precauţi.

“Noi suntem într-o situație bună, pentru că imaginea partidelor de la putere se deteriorează continuu. 

ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu, avertisment ferm pentru social democrați!

Sper să reușim să fim inteligenți, să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care își dau în cap unii altora”, a explicat Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD.

Acesta a continuat pe o linie clară. „Trebuie să fii atent în opoziție, care sunt situațiile care au potențial de a te sprijini să mergi mai departe, să iei puterea sau să faci alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Deci noi, suntem într-o situație bună, în sensul acesta, pentru că dacă ne uităm din punct de vedere electoral, imaginea partidelor de la putere se deteriorează continuu, pierd foarte mult prin această centrare excesivă pe interesele lor, lăsând interesul public deoparte”, a mai spus Vasile Dîncu

De asemenea, președintele Consiliului Național al PSD și-a îndemnat colegii la atenție după scandalul din coaliţia de guvernare, respectiv depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

ADVERTISEMENT

„Pe de altă parte și noi trebuie să fim inteligenți în această situație, și sper să reușim să fim inteligenți în această situație.

Să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care își dau în cap unii altora. Pentru că acesta este cel mai mare pericol în acest moment”, a avertizat Vasile Dîncu.

ADVERTISEMENT

În același timp,  Vasile Dîncu, a afirmat că social-democraţii nu vor vota un guvern minoritar şi nu vor depune o moţiune de cenzură fără a fi siguri că ar putea avea o majoritate pentru a da jos Guvernul.

Referitor la demiterea lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei, Dîncu a susţinut că nu crede că a fost o decizie hazardată, ci un plan.

“Eu cred că a avut garanţii din partea preşedintelui probabil că ar putea să existe un viitor pentru această demitere”, a declarat el.

ADVERTISEMENT